Rimmel London Lasting Finish by Kate Moss Lipstick 08

Home » Rimmel London Lasting Finish by Kate Moss Lipstick 08

Rimmel London Rimmel London Kate Moss Lasting Finish Lipstick 08 review 1

Dat Rimmel London een van mijn favoriete drogisterijmerken is, kan ik niet ontkennen. Ik kan wel zeggen dat mijn meest gebruikte make-upproducten van dit betaalbare merk zijn. Zo is de Wake me Up foundation mijn redder in nood. Wat dekt hij op ‘slechte-huid-dagen’ geweldig! Maar ook de Lasting Finish by Kate Moss lipsticks zijn echt mijn lievelingslipsticks. Ze hebben een semi-matte finish, ruiken lekker en blijven goed zitten. En ze zijn goed verkrijgbaar. Heerlijk! Ik testte een nieuw kleurtje uit, zou nummer 08 (hoe origineel) wat zijn?

Rimmel London Kate Moss Lasting Finish Lipstick 08 review 3

Al jaren heeft Rimmel London een samenwerking met het topmodel Kate Moss. Het assortiment bevat twee lipsticklijnen die erg populair zijn en af en toe qua kleur vernieuwd worden. De huls is zwart van kleur en heeft een matte finish. In het midden van de lipstick staat Rimmel London gedrukt.

Rimmel London Kate Moss Lasting Finish Lipstick 08 review  4

Nummer 08 is natuurlijk niet zo origineel qua naam. Leuker had ik het gevonden als er toffe naam bij verzonnen was. Ik zou deze kleur omschrijven als een donkere, oudroze kleur, met een bruine ondertoon. Ik hou van dit soort kleuren!

Rimmel London Kate Moss Lasting Finish Lipstick 08 review 6

De kleur komt hier goed naar voren, misschien is hij in het echt nog een tikkeltje donkerder.

Rimmel London Kate Moss Lasting Finish Lipstick 08 review 10

Rimmel London Kate Moss Lasting Finish Lipstick 08 review 7 De Lasting Finish by Kate Moss lipstick in de kleur 08 dekt goed en brengt erg makkelijk aan. Hij laat je lippen heel soepel en zacht aanvoelen. Daarnaast vind ik het kleurtje erg mooi en is hij net even wat anders dan een alledaags kleurtje! De houdbaarheid is ook prima en je kunt gerust een paar uurtjes doorbrengen zonder hem bij te hoeven stiften. Ach ja, ik ben gewoon enthousiast. Happy me!

De Rimmel London Lasting Finish by Kate Moss lipsticks zijn voor €9,99 te koop bij de drogisterij.

Draag jij wel een Rimmel lipsticks?

Handwritten liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.