Review | Rimmel Lasting Finish Lipstick in Cutting Edge

Home » Review | Rimmel Lasting Finish Lipstick in Cutting Edge

Rimmel Lasting finish lipstick 120 cutting edge cover

Al tijden was ik op zoek naar de perfecte, donkerpaarse lipstick. Ik zag hem overal voorbijkomen in bladen en het zag er zo ontzettend cool uit! Toen er een actie bij de Kruidvat was waarbij het merk Rimmel 1+1 gratis was, ging ik voor de Wake Me Up foundation en deze prachtige Lasting Finish Lipstick in de kleur Cutting Edge.

Rimmel Lasting finish lipstick 120 cutting edge

De Lasting Finish Lipstick is verrijkt met colour-boost-pigmenten, die ervoor zorgen dat de kleur tot wel 50% langer houdt en deze tot wel 25% meer intens maakt. De lipstick zou je een frisse look moeten geven, waardoor het lijkt alsof je de lipstick pas net hebt aangebracht. Ook belooft Rimmel dat de kleur wel tot acht uur lang vol van kleur blijft zonder in te leveren op het draagcomfort van de originele formule. Intens, glad, glans… en dat 8 uur lang. Die beloftes klinken goed!

Rimmel Lasting finish lipstick 120 cutting edge 1

Cutting Edge is een bijzondere kleur. Hij is donker, vampy en dieppaars van kleur met een rode, warme ondertoon. Het is zeker geen lipstick voor een natural look, maar daar was ik ook niet naar op zoek. Als je hem goed combineert, dan kan hij fantastisch staan!

Rimmel Lasting finish lipstick 120 cutting edge swatches

De lipstick heeft echt een bom aan pigmentatie. Hij dekt supergoed, een pluspunt! Cutting Edge is romig, glanzend en brengt makkelijk aan. Het is wel even oppassen met zo’n donkere kleur om mooi binnen de lijntjes te blijven, maar het is gelukt ;). Nadat ik de swatch van mijn pols wilde verwijderen zag ik dat hij nog wel een beetje in de huid achterblijft. Een teken dat de lipstick goed blijft zitten en je lang van je kleur kunt genieten. Acht uur lang is wat overdreven, maar ik denk dat je hem na een uur of vier wel bij kunt stiften. Hij vervaagt geleidelijk van je lippen. Dat betekent dat je lippen nog steeds goed gekleurd zijn, alleen de intensiteit is wat minder heftig. Hij is niet compleet verdwenen, maar om hem extra fel te houden denk ik dat een extra laagje dan geen kwaad kan.
Rimmel Lasting finish lipstick 120 cutting edge on face

Je kunt zo’n donkere kleur het beste dragen met een rustige ooglook. Het is vooral belangrijk om je look in balans te houden. Zo kan alle aandacht naar je lippen gaan en draag je de kleur met verve! Cutting Edge is zeker heftig en ik snap dat niet iedereen van zo’n kleurtje houdt, maar ik vind hem helemaal geweldig. Wow, ik ben superblij met deze Lasting Finish Lipstick!

De Rimmel Lasting Finish Lipstick is te koop bij de drogist voor €8,99.

Draag jij wel eens diepe, donkere kleuren lipstick?

Handwritten liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.