Review | MAC x Mariah Carey lipstick I get so OOC

Home » Review | MAC x Mariah Carey lipstick I get so OOC

mac-x-mariah-carey-2016-lipstick-i-get-so-ooc-review-3

Misschien dat Mariah Carey haar hoogtijdagen in muziekland heeft gehad, maar ik denk dat iedereen haar wel kent en zeker enthousiast wordt over haar nieuwe samenwerking met MAC. De persfoto’s liegen er namelijk niet om; dit is een schitterende en over the top kerstcollectie die je niet moet missen. Nu ben ik geen fan van Mariah Carey, maar deze collectie is om van te smullen. Ik moest daarom wel een product reviewen en dat werd de I get so OOC lipstick!

Een korte mededeling: Mijn site zou afgelopen vrijdagavond verhuisd worden, maar helaas gaat dit iets langer duren. Door technische probleempjes laat het wat langer op zich wachten. Hopelijk zal het eind deze week in gang worden gezet. Voor nu blog ik dus nog even door op mijn ‘oude’ site en zodra ik overga naar de nieuwe, laat ik dit weten via social media. Nog even geduld dus :). Dank alvast voor jullie begrip!

mac-x-mariah-carey-2016-lipstick-i-get-so-ooc-review-2

De MAC x Mariah Carey collectie bestaat uit diverse producten. Zo vind je er lipglasses, kwasten, oogschaduwquads, blushes en nog veel meer. Ik koos een lipstick uit de vijf verschillende kleuren die er te koop waren. Ik werd direct aangetrokken door de verpakking; die spreekt mij enorm aan! Ik heb een zwak voor glitters, dus met deze collectie heb je me echt te pakken.
mac-x-mariah-carey-2016-lipstick-i-get-so-ooc-review-5

Het doosje is al een lust voor het oog. Deze ga ik absoluut bewaren! Zodra je de lipstick uit het doosje haalt, is het één en al engelengezang. Dit is mijn ding! Een mooie glitterende dop en huls, afgemaakt met een matte, goudkleurige hals. Ik ging voor de kleur I get so OOC, een bruine, plumkleurige tint met een frosty finish. Dat laatste vond ik een beetje spannend aan deze lipstick, maar we gaan kijken of het goed uitpakt!

mac-x-mariah-carey-2016-lipstick-i-get-so-ooc-review-4

Draai ik de lipstick naar boven, dan word je wederom verrast door prachtige details. Mariah Carey maakt veel gebruik van vlinders in haar merchandise en muziek, dus niet zo verwonderlijk dat ze hier voor koos. Het is haast zonde om hem te gebruiken.

mac-x-mariah-carey-2016-lipstick-i-get-so-ooc-review-swatch

Het swatchen was nog best lastig zal ik je zeggen. Doordat hij frosty is en een beetje sheer, is hij maar moeilijk vast te leggen op de foto. Hij heeft een koele glans en komt hier middenbruin naar voren.
mac-x-mariah-carey-2016-lipstick-i-get-so-ooc-review-6 mac-x-mariah-carey-2016-lipstick-i-get-so-ooc-review-7

I was dus een beetje bang voor de frosty finish, maar hey, zo verkeerd pakt hij niet uit! Het is zeker even wennen na al dat matte lipstick geweld, maar zo’n klein, koel glansje vind ik ook niet verkeerd. Doordat hij een bruine, plummy kleur heeft, past hij wel weer in dat populaire jaren ’90 straatje waar ik zo van hou. En ja, in de jaren ’90 droegen we echt dit soort lipsticks. Ik weet nog dat ik zelfs met zilveren, frosty lipstick naar school ging. Echt waar.

Ik ben erg tevreden met deze lipstick en je kunt hem qua intensiteit goed opbouwen. De kleur is iets waar de meningen over verdeeld zijn, maar ik vind hem prachtig!

De MAC x Mariah Carey collectie 2016 is nu al online te koop bij Maccosmetics.nl en Douglas.nl. Vanaf 17 december is de collectie in de MAC Counters te koop.

Zou jij deze lipstick durven dragen? 

handwritten-liefs-liset

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.