Review | MAC Viva Glam The Original lipstick

Home » Review | MAC Viva Glam The Original lipstick

IMG_7216

De eerste, originele MAC Viva Glam lipstick is terug! Ieder jaar komt MAC namelijk met een nieuwe Viva Glam lipstick uit. De opbrengst van de verkoop van deze lipstick gaat integraal naar de hulpverlening aan vrouwen, mannen en kinderen die leven met HIV/AIDS. Ik draag graag een steentje bij en ik ben verzot op MAC lipsticks, dus ik sloeg twee vliegen in een klap!

IMG_7205

IMG_7206

Mocht je in een MAC store of MAC counter komen dan kun je de lipstick vinden onder de naam Viva Glam 1. De verpakking ziet er mooi strak uit en is van mat, zwart karton gemaakt.

MAC Rupaul lipsitck Viva glam

De huls is iets anders van kleur dan de gewone lipsticks. Het logo en de binnenkant van de huls zijn mat bordeauxrood. Er zijn inmiddels een heleboel Viva Glam lipsticks uitgebracht, maar ik vind deze toch wel erg classy! De lipstick heeft een matte finish wat ik momenteel erg mooi vind. De kleur kan ik het beste als diep, bordeauxrood omschrijven.

MAC Viva Glam The Original – €18,50
Mac viva glam the original lipstick swatch

Viva Glam 1 brengt bijzonder makkelijk aan. Hij is niet stroef, maar je moet wel goed uitkijken dat je niet buiten de lijntjes kleurt. Ik raad je dan ook aan om deze rode kleur met een kwastje aan te brengen zodat je niet met een clownsmondje beland ;). Hij blijft trouwens goed zitten! Maar dat is voor MAC-begrippen niet ongewoon.
Mac viva glam the original lipstick

Wat mij betreft een topkleur voor een avond uit of misschien zelfs met kerst! Ik draag hem hier met een hele neutrale look zodat er niet teveel gebeurt. Ik weet zelf niet hoe lang Viva Glam The Original te krijgen is, maar hij is wel in een beperkte oplage te koop. Dus wees er snel bij als je hem ook wilt aanschaffen!

Je kunt de Viva Glam The Original lipstick o.a. vinden in de onlineshop van MAC voor €18,50.

Heb jij wel eens een MAC Viva Glam lipstick gekocht? Welke kleur heb je?

Leave a Reply

Your email address will not be published.