Review | MAC Snow Ball lipstick Shimmer & Spice

Home » Review | MAC Snow Ball lipstick Shimmer & Spice

Okee, na vandaag hou ik er mee op. Dit is echt de allerlaatste review uit de MAC Snow Ball collectie 2017! Dit is een product waar ik enorm naar uitkeek. Zou ik hem in het echt ook mooi vinden? De plaatjes zagen er goed uit in het persbericht, maar zou deze MAC Snow Ball lipstick in Shimmer & Spice ook zo mooi zijn op mijn huid? We gaan het zien!

MAC Snow Ball lipstick Shimmer & Spice

Echt waar, naar deze lipstick was ik het meest benieuwd van de hele collectie die MAC uitbracht deze winter. De verpakking schreeuwt mijn naam en de inhoud is misschien zelfs nog wel mooier! Ik ben dol op warme, rode tinten en ik ben ook niet vies van een beetje glitter en glamour.

Nee, voor het najaar kies ik graag voor wat donkere of warme tinten. En een shimmertje hier en daar kan ik zeker gebruiken voor de feestdagen.

Shimmer & Spice

Is de naam niet geweldig van deze lipstick? De kleur Shimmer & Spice kan ik het beste omschrijven als een berry/wijnrood getinte lipstick die en beetje sheer is met heel veel glitters. MAC geeft aan dat het een dusty rose with shimmer is. Ook heeft hij een frosty finish, want hem extra uniek maakt en een tegenhanger is van al het ‘matte lipstick geweld’ van nu.

Op de swatch kun je goed zien dat hij een metallic (frosty) glansje heeft. Daarnaast is hij transparant en bevat hij lekker veel glitters.

Wat vind ik er van?

Op mijn lippen komt nog meer naar voren dat er een lilapaarse glans inzit. Hij heeft een warme basis, maar met een iets koele glans. Heel bijzonder! Ik kan me voorstellen dat niet iedereen van zo’n frosty finish gecharmeerd is, maar ik vind hem vooral heel erg mooi over een wijnrode lipstick heen. Zo draag ik hem graag over mijn MAC Viva Glam III lipstick heen. Dan wordt hij heel intens waarbij de glans en glitters erg mooi naar voren komen.

De MAC Snow Ball collectie is nu te koop bij alle MAC verkooppunten en in hun webshop. De lipstick Shimmer & Spice kost €19,50.

Wat vind jij van deze lipstick? Wat is jouw favoriete lipstick momenteel?

 

Liefs Liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.