Review | MAC lipstick Verve

Home » Review | MAC lipstick Verve

Al tijden lag deze prachtige lipstick van MAC klaar om getest te worden. Ik ben – zoals je misschien wel weet – dol op donkergetinte lipsticks en al gauw kwam ik uit bij de kleur Verve. De kleur in de huls lijkt veelbelovend, maar je weet pas of het iets voor je is als je hem op je lippen draagt. Vandaag de review dus!

MAC lipstick Verve – €19,50

MAC staat voor mij voor hip, trendgevoelig en gewaagd. Ze durven risico’s te nemen met uitbundige limited edition collecties en blijven zich altijd vernieuwen. Ik hou daar van!

De kleur Verve komt uit hun vaste assortiment en is dus altijd verkrijgbaar. Het is niet zo’n bekende kleur, maar ik vind dat hij absoluut de aandacht mag hebben.

Verve heeft een satin finish, wat betekent dat hij een goede pigmentatie heeft en dus vaak volledig dekkend is. Ook is hij semi-mat, wat prima past in de trend van nu. Ik hou hier wel van!

De kleur

Verve is een kleur die ik het beste kan omschrijven als een baksteenrode kleur, met een hintje bruin en een hintje aubergine erin. Een bijzondere kleur die je zeker niet overal tegenkomt.

De dekking is goed, hij bedekt mijn huid volledig en is niet transparant te noemen. Hij glijdt prima over mijn huid heen en is dus niet stroef. Hij werkt makkelijk en je kunt er je lippen heel precies mee inkleuren.

Hierboven draag ik de lipstick Verve geheel dekkend op mijn lippen. Op deze manier geeft hij de meeste pigmentatie af en is hij intens van kleur. Maar…de manier waarop ik hem het liefste draag is…

…op deze manier! Ik dep hem dan op mijn lippen om zo een wat meer natuurlijke dekking te krijgen waardoor hij niet zo ‘right in your face’ is. Zo krijgen mijn lippen toch een gezonde kleur. Alsof mijn lippen gewoon heel goed doorbloed zijn. Top toch?

De lipstick blijft daarnaast ook erg goed zitten. De kleur trekt in je lippen en daardoor slijt hij erg mooi. Je hebt er niet zoveel omkijken naar, maar om de intensiteit te behouden (zoals op de eerste foto) zul je na een grote maaltijd met drinken wel even je lippen moeten bijwerken.

MAC is trouwens niet dierproefvrij. Zelf voert het het merk geen testen op dieren uit, maar in China (waar het testen op dieren verplicht is m.b.t. cosmetica) wordt MAC wel verkocht. Dit geeft aan dat het daar wel op dieren wordt getest.

MAC kun je kopen in de MAC counters, in de MAC Pro Store, op www.maccosmetics.nl en Douglas.nl.

Wat is jouw favoriete kleur lipstick? 

 

Liefs Liset

Dit product is beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.