Review | MAC Lipstick Patisserie (lustre)

Home » Review | MAC Lipstick Patisserie (lustre)

mac lipstick patisserie

Vorige week zat ik met een dilemma. Ik had al zoveel swatches op internet opgezocht van twee MAC lipsticks. Patisserie en Crème Cup. De eerste was een mooie oudroze kleur en de tweede was meer nuderoze. Ai, welke moest het nu gaan worden? Er zat dus maar een ding op; naar de MAC counter gaan! Dus trok ik met grote tegenzin – of nou ja, niet helemaal 😉 – mijn jas aan en maakte ik een tripje naar de stad.

MAC lipstick patisserie lustre

Aangekomen bij de MAC counter bracht ik Crème Cup op mijn lippen aan (hij werd ontsmet met alcohol, als je je afvraagt of dit wel hygiënisch is. Gelukkig is dit standaard bij MAC). Ik vond het een twijfelgevalletje, omdat hij wel een beetje te bleekroze was. En daarom ben ik voor de prachtige oudroze kleur Patisserie gegaan.

MAC lipstick patisserie lustre 2

Patisserie heeft een lustre finish, wat betekent dat hij een beetje glossy en glanzend is. Hij is romig van structuur en glijdt over je lippen. Hij brengt makkelijk aan en ook zonder spiegel zou je hem aan kunnen brengen, omdat hij niet heel fel van kleur is. Patisserie is het beste te omschrijven als oudroze nude. Haha, kan dat? Misschien zelfs een ‘my lips but bettter’-kleurtje. Ik vind hem in ieder geval geweldig mooi! De houdbaarheid is goed, hij zal het minder lang uithouden dan een matte lipstick, maar alsnog hoef je hem niet heel vaak bij te werken.

MAC lipstick patisserie lustre swatch

Hier zie je ook goed dat hij romig en glanzend is. Pretty!

MAC lipstick patisserie lustre face

MAC Patisserie kun je eigenlijk bij iedere make-uplook dragen. Bij smokey eyes brengt hij rust in je gezicht, maar hij staat ook erg mooi bij een neutrale nudelook. Alsof je geen make-up draagt, maar er wel verzorgd bijloopt. Dit is een kleur die ik zeker opnieuw zou kopen als hij op is!

MAC lipstick Patisserie (lustre) is te koop voor €18,50 bij de MAC counters en in de MAC onlineshop.

Heb jij ook een MAC lipstick in je collectie zitten?

Leave a Reply

Your email address will not be published.