Review | MAC Caitlyn Jenner lipstick Rockit!

Home » Review | MAC Caitlyn Jenner lipstick Rockit!

Eindelijk is hij dan te koop; de MAC Caitlyn Jenner 2017 collectie waar ik enorm naar uitkeek. In mijn artikel van vorige week liet ik je alle persfoto’s van de producten zien, maar nu kan ik één van de drie verkrijgbare lipsticks reviewen. Ik koos voor de kleur Rockit! die zo op het eerste gezicht een perfecte nudekleur lijkt!

Wat mij direct als eerste opvalt, is dat de verpakking er erg mooi uit ziet. Ik vind het echt genieten als MAC er voor kiest om voor een ander design te gaan dan de normale verpakkingen. De huls is aan de onderkant van mat, zwart rubber gemaakt en zowel de bovenkant als de dop is in een gouden kleur gegoten.

In de webshop van MAC wordt de kleur Rockit! omschreven als een midtone-beige. Het is een kleur die tussen beige en oudroze in zit en een zachte glans heeft. De finish is cremesheen, wat betekent dat hij niet helemaal dekkend is, maar wel een goede kleurafgifte heeft met een ietwat doorzichtige finish. Wat mij betreft een perfecte kleur voor overdag of om te combineren met een smokey eye.

Op de swatch kun je goed zien dat het een mooie nudekleur is, maar niet te licht uitpakt. Ik vind dit dan ook een kleur die goed past bij een iets getinte huid. Bij een hele lichte huidskleur zal hij weer iets donkerder uitpakken en bij een donkere huid zal hij weer wat meer nude vallen.

Ik heb deze lipstick op de gok besteld omdat er nog helemaal geen reviews van online stonden, dus voor mij was het echt een verrassing of hij mooi uit zou pakken. Maar ik ben tevreden! De MAC lipstick in Patisserie was altijd mijn ultieme nudekleur, maar dit is mijn nieuwe favoriet. Ik vind hem prachtig en draagt lekker zacht op je lippen.

De MAC Caitlyn Jenner 2017 collectie is nu te koop via de webshop van Mac Cosmetics.

Wat vind jij van de MAC Caitlyn Jenner lipstick in Rockit! ?

Liefs Liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.