Review | Kate Moss Lasting Finish Matte Lipstick

Home » Review | Kate Moss Lasting Finish Matte Lipstick

IMG_5475-001

De Rimmel London Lasting Finish Matte lipsticks bestaan al een tijdje en zijn hoogstpersoonlijk door model Kate Moss samengesteld. Deze matte lipsticks zijn sinds een jaar te koop en behoren tot het vaste assortiment van Rimmel London. Het zijn warme, winterse kleuren en beloven comfortabel aan te voelen. Het werd dus hoog tijd om deze matties te testen!

IMG_5466

Ik heb drie kleurtjes getest en deze behoren tot de rode lipsticklijn van Rimmel. Erg handig en leuk om iedere lijn een andere huls te geven. Ze zien er sophisticated uit!

IMG_5467

Wat wel een beetje vreemd is, is dat niet alle lipsticks namen hebben. Ze hebben allemaal een nummer, maar alleen nummer 111 heeft ook nog een naam mee gekregen; Kiss of Life. Persoonlijk vind ik namen het allerleukste, dus wat mijn betreft mogen er nog een paar leuke namen bij verzonnen worden.

IMG_5471

Nummer 107, 111 en 112.

107 – Diep bordeauxrood

111 (Kiss of Life) – Fel rood

112 – Bruin rood

De matte lipsticks beloven fluweelzacht te zijn en comfortabel aan te voelen. Hij draagt prettig op je lippen, maar heeft wel een coole, matte finish. Nummer 107 is trouwens de kleur die Kate Moss ook in de Rimmel Lasting Finish Matte lipstick campagne draagt. Maar genoeg gekletst, op naar de swatches!

Kate Moss Lasting Finish Matte Lipstick2

IMG_5852

Wat is dit toch prachtige en diepe kleur! Hij is roodpaars van kleur en dat maakt hem echt bijzonder. Het is nog eerder een berry-kleur. Hij is warm en aanwezig, maar matcht toch heel goed met mijn huidskleur. Ik kan je nu al zeggen dat dit een favoriet van mij is.

Kate Moss Lasting Finish Matte Lipstick

IMG_5801

Nummer 111 Kiss of Life is een felrode lipstick. Hij is recht toe, recht aan rood en dat is prima. Ik vind hem niet heel bijzonder, maar wel erg mooi!

Kate Moss Lasting Finish Matte Lipstick1

IMG_5838

Nummer 112 is een bruinrode tint. Hij is warm en bijzonder. Ik ken niet veel merken die deze kleur in hun collectie hebben, wat hem dus erg uniek maakt. Ik vind hem perfect voor een avondje uit, bijvoorbeeld als je uit eten gaat.

IMG_5475

De Lasting Finish Matte lipsticks zijn erg comfortabel om te dragen. Ze brengen makkelijk aan en drogen je lippen niet uit. Ik vind deze lipsticks heel fijn, want  ik denk dat matte lipsticks nog wel even een tijdje mee vooruit kunnen. Ze blijven goed zitten, maar ze moeten na een lunch of maaltijd wel even bijgewerkt worden. Anders loop je met een randje op je lippen en dat maakt een mens niet heel charmant ;).

De Rimmel London Kate Moss Lasting Finish Matte lipsticks zijn te koop bij de drogist en kosten €9,49 per stuk.

Ben jij al bekend met deze lipsticks? Naar welke kleur gaat jouw voorkeur uit?

Leave a Reply

Your email address will not be published.