Review | Bobbi Brown Rich Chocolate lip color Berry

Home » Review | Bobbi Brown Rich Chocolate lip color Berry

Bobbi Brown berry lipcolor

Volle, rijke chocolade in combinatie met make-up. Dat laat ik me geen twee keer zeggen! The Rich chocolate collectie van Bobbi Brown is echt om van te watertanden en vandaag laat ik je daar een hele mooie lipstick van zien.  Zal deze lipstick mij betoveren met haar diepe, warme kleur en prachtige verpakking?

Bobbi Brown berry lipcolor 2

De verpakking alleen al is een plaatje. Ultiem luxe, maar ook trendy en stijlvol. De huls is glanzend zwart en in het midden zie je een gouden rand. Met strakke, witte letters staat Bobbi Brown te pronken.

Bobbi Brown berry lipcolor 3

Draai je de Bobbi Brown lipcolor naar boven, dan komt de warme kleur Berry tevoorschijn. Het is een roodpaarse kleur, heel bijzonder! Zo’n kleurtje heb ik nog niet in mijn stash en zie ik ook maar zelden in de schappen voorbij komen.

Bobbi Brown berry lipcolor swatch

Bobbi Brown Berry lipstick swatch lip

De lip color brengt makkelijk aan en is semi-glanzend van kleur. Hij is zeker niet mat te noemen, maar hij is ook niet über glanzend. Net er tussenin. Hij voelt zacht en verzorgend aan. Hij is bijna geheel dekkend te noemen, want hij is een heel tikkeltje sheer. Maar daardoor is hij niet ‘right in your face’ en dat vind ik eigenlijk wel heel erg mooi bij deze kleur.

De houdbaarheid is goed. Hij staint een beetje, waardoor hij goed blijft zitten. Hij overleeft zeker een maaltijd en een drankje. In de loop van de dag zul je hem wel een keertje moeten bijstiften. Maar dat vind ik geen probleem!

Bobbi Brown rich chocolate lipcolor Berry

Ik vind dit echt een fijne kleur voor de winter en staat erg mooi bij een warme blush. Mocht je meer van een roze nudekleur houden, dan is deze Bobbi Brown lipcolor ook nog te krijgen in Baby Pink.

De Bobbi Brown lip color is te koop voor €25,- bij geselecteerde Douglas filialen en in hun onlineshop en bij de Bijenkorf.

Heb jij al een warme, winterse lipstick gescoord?

Handwritten liefs liset

Deze review bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf of merk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.