Primark P.S. matte long last lipstick

Home » Primark P.S. matte long last lipstick

P.S. Love matte long last lipstick primark review 1

Lipstick? Matte? Ja hoor, die kun je bij de Primark krijgen! Ik wist niet wat me overkwam toen ik bij het make-upschap van deze goedkope keten zat rond te snuffelen. Ik wilde iets mee nemen om te testen voor mijn blog en mijn oog viel op een bak met allemaal goudkleurige hulzen. Ergens in mijn ooghoek zag ik ‘matte’ staan en ik was verkocht. Matte lipsticks zijn echt een trend, maar nog niet overal goed verkrijgbaar. Dus dit mooie lipstickje ging met mij mee naar huis en onderging de test.

P.S. Love matte long last lipstick primark review 2

P.S. Love…

P.S. Love…is het eigen merk van Primark. Zo kun je er oogschaduwpalette’s van kopen, maar ook haarlakbusjes, reinigingsdoekjes en dus ook lipsticks. De matte long last lipstick is te koop in drie kleuren; koraalroze, koel nuderoze en een warme beige, roze tint. Ik ging voor de laatste omdat die het beste bij mijn warme huidstint past. De andere twee waren te koel en zouden mij steevast een trashy uitstraling geven. De keuze was dus snel gemaakt!
P.S. Love matte long last lipstick primark review 3

Helaas heeft de matte long last lipstick geen leuke naam en kan ik je alleen het nummertje van de kleur geven.

P.S. Love matte long last lipstick primark review 5

De verpakking vind ik niet heel cheap overkomen. Ik vind zo’n gouden huls best wel mooi en ook vind ik het erg praktisch dat er onderaan bij de draaidop een doorzichtig glaasje zit met de kleur van de lipstick. I like it!P.S. Love matte long last lipstick primark review 4 P.S. Love matte long last lipstick primark review swatch 6

Swatch

De kleur is het best te omschrijven als een beige, oudroze tint met een matte finish. Misschien zelfs een beetje nude? Ik denk dat dit een mooie, matte nudetint is voor de meiden die licht getint zijn.

P.S. Love matte long last lipstick primark review 9 kale lippen

Mijn lippen zonder lipstick.

P.S. Love matte long last lipstick primark review swatch 8

Met de Primark P.S. Love…Matte long last lipstick.

P.S. Love matte long last lipstick primark review swatch 7 Ik was heel benieuwd hoe hij me zou staan, maar ik ben blij verrast! Heel blij! Ik heb er haast spijt van dat ik niet nog eentje heb meegenomen, want deze rakker kost maar €2,-! Geen drol dus. Ik vind de kleur heel goed gekozen door Primark, hij is helemaal on trend door de matte finish en hij geeft een lichte ’90’s vibe. Daarnaast blijft hij heel goed zitten en overleeft hij zeker een maaltijd. Een echte aanrader dus!

Heb jij al ervaring met de P.S. Love…matte long last lipsticks?

Handwritten liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.