NYC CityProof Twistable Intense Lip Color + lipswatches

Home » NYC CityProof Twistable Intense Lip Color + lipswatches

NYC CityProof Twistable Intense Lip Color 2

Razend nieuwsgierig was ik naar de nieuwe NYC Cityproof Twistable Intense Lip Colors. Ze hebben een ongelooflijke diversiteit aan kleuren en ze zijn een combinatie tussen een goed gepigmenteerde lipstick en het comfort van een lippenbalsem. Wat mij betreft de perfecte combinatie, dus kom maar op met die kleuren!

NYC CityProof Twistable Intense Lip Color 1

NYC CityProof Twistable Intense Lip Color 3

NYC (New York Color) is een merk dat steeds bekender wordt. Het aanbod is heel divers. Ze hebben lipsticks, nagellakken, blushes, oogpotloden en zelfs leuke oogschaduwpaletjes in het schap liggen. Ik denk echt dat NYC een goede aanvulling is op budgetmerken zoals Catrice en Essence.

Dit voorjaar bracht NYC de Color CityProof Twistable Intense Lip Colors uit. Dit is een moderne variant op de traditionele lipstick.  De Intens Lip Colors voelen zijdezacht aan op je lippen en geven hetzelfde effect als een lipbalm. De intense kleur met een subtiel glanzende finish beloven uren later nog perfect op je lippen te zitten.   Bijwerken is niet nodig en de kleur loopt niet uit. Dit klinkt goed!

Er is een heel scala aan kleuren voor elke look die je maar wilt. De verpakking heeft dezelfde kleur als de lipstick die erin zit, dus je vindt heel eenvoudig de kleur die je zoekt. De lippotlood is speciaal ontworpen voor vrouwen die om wat voor reden dan ook, even geen spiegel bij de hand hebben om perfect de kleur aan te brengen. Je kunt het potlood omhoog draaien en zo de kleur over je lippen laten glijden. In totaal zijn er twaalf kleuren Intense Lip Colors en ik heb er zes om aan jullie te laten zien.

NYC CityProof Twistable Intense Lip Color 4

De structuur van de Intens Lip Colors is heel romig en zacht. Ze voelen heerlijk aan en zitten in een handomdraai op je lippen. De kleuren zijn ook erg mooi, er zit voor iedere huidskleur wel een geschikte tint bij. De Lip Colors voelen lekker aan en de pigmentatie is goed! Niet geheel dekkend, maar een klein beetje sheer. En eigenlijk vind ik dat ook wel het mooiste. Het oogt heel natuurlijk. Over naar de swatches!NYC CityProof Twistable Intense Lip Color 5

NYC CityProof Twistable Intense Lip Color swatches

Park Slope Peach – Roosevelt Island Red – Canal St. Coral – Riverside Rose – Parsons Pink – Fulton St. Fuchsia

NYC CityProof Twistable Intense Lip Color 050 Park Slope Peach swatch

Park Slope Peach is een hele lichte perzikkleur. Voor mijn huidskleur is hij duidelijk te licht, maar ik denk dat deze kleur erg goed zal passen bij lichte huidjes en blondines. Wel is het bij deze kleur opletten met velletjes op je lippen. Goed scrubben van te voren is een must.

NYC CityProof Twistable Intense Lip Color 050 Park Slope Peach swatch 1Park Slope Peach
NYC CityProof Twistable Intense Lip Color 021 Parsons Pink

Parsons Pink is een lichtroze kleur met een metallic finish. Je ziet duidelijk dat er een soort zilveren gloed overheen zit. Niet helemaal mijn smaak, maar het is een mooie kleur roze.

NYC CityProof Twistable Intense Lip Color 021 Parsons Pink 2

Parsons Pink

NYC CityProof Twistable Intense Lip Color 020 Riverside rose swatch 2

Riverside Rose is een gevalletje ‘my lips but better‘ kleurtje. Ik vind hem mooi! Het is een draagbare tint en tot nu toe mijn favoriet!

NYC CityProof Twistable Intense Lip Color 020 Riverside rose swatch 1Riverside Rose
NYC CityProof Twistable Intense Lip Color 051 Canal St. Coral lipswatch 2

Canal St. Coral is een oranje koraalkleur. Lekker zomers, heel vrolijk en opvallend. Like it!NYC CityProof Twistable Intense Lip Color 051 Canal St. Coral lipswatch

Canal St. Coral

NYC CityProof Twistable Intense Lip Color Fulton st. Fuchsia lipswatch

Fulton St. Fuchsia is zo zoet als een fruitig waterijsje. De kleur is fel, maar sheer. Daardoor blijft hij draagbaar, maar heb je wel een mooie zomerkleur te pakken. En wat glanst hij mooi, mijn lippen lijken wel een volumeboost te hebben gekregen!

NYC CityProof Twistable Intense Lip Color Fulton st. Fuchsia lipswatch 2

Fulton St. Fuchsia

NYC CityProof Twistable Intense Lip Color 052 Roosevelt Island Red lipswatch

Roosevelt Island Red is de laatste in de rij. De kleur is het beste te omschrijven als een rode kleur, met oranje/bruine tinten erin. Roestbruin misschien? Ik ben niet helemaal kapot van deze kleur, maar hij is wel mooi voor in de avond.

NYC CityProof Twistable Intense Lip Color 052 Roosevelt Island Red lipswatch 2

Roosevelt Island Red

Overzicht swatches NYC CityProof Twistable Intense Lip Color
NYC CityProof Twistable Intense Lip Color swatch collage

Park Slope Peach – Parsons Pink

Riverside Rose – Canal St Coral

Fulton St. Fuchsia – Roosevelt Island Red

NYC CityProof Twistable Intense Lip Color lipswatches

Park Slope Peach – Parsons Pink

Riverside Rose – Canal St Coral

Fulton St. Fuchsia – Roosevelt Island Red

NYC CityProof Twistable Intense Lip Color 2

Ik ben erg enthousiast over de Cityproof Intense Lip Colors. Ze hebben een ruime keus aan kleuren (12) en ze brengen makkelijk en zacht aan. De structuur is romig, glanzend en ze voelen prettig aan. Ze doen zeker aan lipppenbalsem denken, maar dan met een intense kleur. De houdbaarheid is prima. Ik vind niet dat ze de hele dag blijven zitten en niet meer bijgewerkt hoeven te worden, maar ze blijven zeker goed totdat je een maaltijd eet. En de prijs? Die is lekker budget! Voor een Lip Color betaal je €3,99 – wat ik een goede prijs vind voor de kwaliteit die je ervoor krijgt.

De NYC Cityproof Intense Lip Colors zijn te koop bij Kruidvat voor €3,99 per stuk.

Wat vind jij van het merk NYC? Heb je al eens wat gekocht van dit merk? 

Handwritten dislaimer groot liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.