NARS Audacious lipstick Anita en Annabella

Home » NARS Audacious lipstick Anita en Annabella

Eindelijk is het zo ver: het cosmeticamerk NARS is nu ook te koop in Nederland! Vorige week werd dat gevierd met een heel leuk feestje in Amsterdam, waar ik gelijk kennis maakte met een paar producten. Ik kreeg twee prachtige lipsticks mee die ik aan je ga laten zien!

 NARS Audacious lipstick

NARS heeft verschillende finishes lipsticks in haar assortiment. De lipsticks die je hierboven ziet, maken deel uit van de Audacious lipsticks. Ze zijn intens en hebben een sterk kleureffect. Zo zijn ze dekkend in één streek en voelen ze zacht aan op je lippen. Hoewel ze een semi-matte finish hebben, voelen ze zeer comfortabel aan bij het dragen.

En ook fijn; de lipsticks zijn verrijkt met verzachte en voedende ingrediënten èn zijn ook nog eens langhoudend.

Anita

Anita is een een kleur die bescheiden is. Niet fel en niet te nude. Het is een prachtige oudroze kleur met een lilapaarse tint er door heen. Hij komt daardoor iets koeler over dan een doorsnee oudroze kleur.

Annabella

De kleur Annabella is daarentegen een stuk opvallender. Als je deze draagt, maak je echt een statement! De kleur zit tussen een rode en oranje lipstick in. Hij is felrood met een zweempje oranje erin.

 

Swatches

Links zie je de NARS Audacious lipstick in Anita en rechts Annabella.

Anita.

Annabella.

Conclusie

Beide lipsticks hebben hun eigen charme. Anita is een goed draagbare kleur voor vele huidskleuren, maar ook gewoon goed te dragen voor elke gelegenheid. Hij past overal bij. Annabella is wat meer een statementlipstick. Hiermee kom je krachtig en sterk over. Heel passend bij een zakelijke afspraak waarbij je sterk in je schoenen moet staan!

De finish voelt prettig aan en is ook gelijk dekkend. Hij is niet glanzend, maar ook niet totaal mat. Een semi-matte lipstick dus! De houdbaarheid is gemiddeld. De rode kleur Annabella trekt meer in je lippen waardoor hij langer blijft zitten, maar de oudroze Anita vind ik wat sneller van je lippen slijten.

De NARS Audacious lipsticks zijn in heel veel kleuren te koop en kosten €31,- per stuk. NARS kun je vinden bij de Bijenkorf en in hun online shop.

Wat vind jij van deze lipsticks? Welke kleur zou jij dragen? 

 

Liefs Liset

 

Deze artikelen zijn beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.