Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick

Home » Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick

Miss Sporty lip millionaire liquid lipstick review 2Chique lippen, een rijke en intense kleur en gemakkelijk aan te brengen. Dat belooft de Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick te zijn. Mijn nieuwsgierigheid was gelijk gewekt en ik testte drie kleurtjes uit. Kijk je mee of deze budgetlipsticks aan mijn eisen voldoen?

Miss Sporty lip millionaire liquid lipstick review 3Miss Sporty lip millionaire liquid lipstick review 1Lip Millionaire Liquid Lipstick

De Lip Millionaire Liquid Lipsticks zorgen voor luxe uitziende lippen en biedt de intensiviteit en dekking van een lippenstift en de glans en comfort van een lipgloss. Deze beschrijving doet me eigenlijk gelijk denken aan de Rimmel Apocalyps lip lacquers die anderhalf jaar geleden gelanceerd werden. Zelfde concept, maar die van Rimmel liggen toch wel een prijsklasse hoger dan de Liquid Lipsticks van Miss Sporty. De Lip Millionaire Liquid Lipstick (kan het nog langer?) is verkrijgbaar in zes kleuren: 001 Lucky Me (een subtiele nude), 102 Full Peach (een felle koraaltint), 103 Fuchsia Ca$h (sprankelend roze), 201 Violet Ca$h (koel mauve), 300 Coral Flush (volwassen rood) en 400 Full Red (een intense dieprode tint).

Miss Sporty lip millionaire liquid lipstick 001 Lucky Me review 2

Als eerste laat ik je de kleur Lucky me zien. Dit is een lichtroze nudekleur, die het waarschijnlijk heel goed zal doen bij de lichte huidskleuren en blondines. Zelf ben ik altijd een beetje bang voor dit soort kleuren, maar we zullen zien!

Miss Sporty lip millionaire liquid lipstick 001 Lucky Me review 3

De Lip Millionaire Liquid Lipstick heeft een gewone applicator zoals je gewend bent bij een lipgloss. Dat maakt het ook zo speciaal. Je hebt de pigmentatie van een lipstick maar het comfort van een niet-plakkende lipgloss. De textuur is romig en glijdt makkelijk over je lippen heen. Wel moet je goed de randjes van je lippen meenemen omdat hij zoveel pigmentatie heeft. Even opletten dus! Anders gaat het wat rommelig ogen.

Miss Sporty lip millionaire liquid lipstick 001 Lucky Me review

Hier draag ik Lucky me. Ik ben zelf niet zo’n fan van nudekleuren, maar helemaal verkeerd vind ik deze niet! Vooral met een zwaardere ooglook zou dit best een leuke combi kunnen zijn.
Miss Sporty lip millionaire liquid lipstick 102 Full Peach review 2

Bij de naam Full Peach zou je toch eerder denken aan een oranje/peachy tint, maar hier hebben we meer te maken met een roze koraaltint. Helemaal niet verkeerd!

Miss Sporty lip millionaire liquid lipstick 102 Full Peach review

Full Peach is echt ontzettend fel, haast neon! Ik vind hem op de foto erg tof, maar de deur ermee uitgaan zou ik niet zo snel doen. Ik geef haast licht, hihi. Wel is hij heel gaaf om extreme looks mee te maken. Miss Sporty lip millionaire liquid lipstick 400 Full Red review 2

Als laatste testte ik de kleur Full Red: een mooie, dieprode tint. Niet fel, maar warm en draagbaar.
Miss Sporty lip millionaire liquid lipstick 400 Full Red review

Full Red vind ik prachtig! Ik vind hem fashion uitstralen, maar ook chique. Dit is absoluut mijn favoriet!
Miss Sporty lip millionaire liquid lipstick review swatches

Natuurlijk kan ik je de swatches niet onthouden. Van links naar rechts zie je Lucky me, Full Peach en Full Red. Goed pigmentatie niet? Wat een dekking!
Miss Sporty lip millionaire liquid lipstick review 4 Conclusie

De Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipsticks hebben mij verrast. De dekking is helemaal in orde en de textuur is zacht, plakt niet en voelt verzorgend aan. Daarnaast is hij fijn aan te brengen met de applicator. Denk wel even goed om de randjes van je lippen in te kleuren omdat je door de goede pigmentatie alle ‘foutjes’ ziet. De Liquid Lipsticks stainen een beetje en dat betekent dan ook dat ze goed blijven zitten. Ik kan zeker een paar uur genieten van mijn kleurtje. Top, ik ben enthousiast!

De Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick is te koop bij de drogist voor €3,99.

Handwritten dislaimer groot liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.