Mijn grote favoriet! Pupa I’m Matt lip fluid

Home » Mijn grote favoriet! Pupa I’m Matt lip fluid

Pupa I'm matt lip fluid 031 en 051 review 2

Vorig jaar rond kerst maakte ik voor het eerst kennis met de Pupa I’m Matt lip fluid. Ik ontving een prachtige jaren ’90 kleur tijdens een workshop en ik was direct verkocht. Wat waren deze lip fluids – ook wel bekend als een liquid lipstick – super fijn! Ik wil je dan ook kennis laten maken met nog twee kleuren!

Pupa I'm matt lip fluid 031 en 051 review 1De twee kleuren die ik uitprobeerde zijn 051 Diva’s Red en de 031 Coralicious. Ze doen hun naam eer aan, want de beschrijving klopt als een bus. Dan de verpakking! Wat een mooie hulzen, ik ben hier echt van onder de indruk. Ze zien er trendy, hip en aantrekkelijk uit. Prachtig!
Pupa I'm matt lip fluid 031 review 1

Als eerste laat ik je de kleur 031 Coralicious zien. Iedere kleur heeft dezelfde zilveren huls, maar er zit een doorzichtig glaasje in de vorm van lipjes in. Heel origineel en goed bedacht. Zo zie je direct welke kleur er in de huls zit. En het is heel erg schattig!

Pupa I'm matt lip fluid 031 review 2

De applicator is prettig. Hij bevat precies voldoende om beide lippen te voorzien van een laagje.

Pupa I'm matt lip fluid 031 en 051 review swatches swatch

Hierboven zie je links de kleur 051 Diva’s Red en rechts 031 Coralicious. De pigmentatie is heel intens en ook volledig dekkend te noemen. De lip fluids zijn eerst nog nat en glanzend, maar na een minuutje is hij volledig opgedroogd. Pupa I'm matt lip fluid 031 review swatch 4

Hier draag ik de koraalroze kleur 031 Coralicious. Hij dekt niet alleen heel goed, hij zit ook nog eens lekker. Niets wat trekt, uitdroogt of onprettig aanvoelt, maar je hebt wel de voordelen van een supermatte liquid lipstick. Pupa I'm matt lip fluid 051 review 1 Pupa I'm matt lip fluid 051 review 2

Dit is de kleur 051 Diva’s Red. Ik zou deze het beste kunnen omschrijven als de klassieke rode kleur. Pupa I'm matt lip fluid 051 review swatch 3

Ik draag hier 051 Diva’s Red op mijn lippen.

Ik ben zo enthousiast over deze Pupa I’m Matt lip fluids dat ik blij ben dat ik twee andere kleurtjes aan jullie heb kunnen laten zien. Dit is mijn favoriete merk qua matte liquid lipsticks en ik ben er dan ook erg gek op.

De kleuren dekken goed, ze drogen mooi mat op en zijn vooral heel prettig om te dragen. De lip fluids blijven ook nog eens goed zitten; een maaltijd overleefd hij absoluut. Na een uur of vier begint het wel wat te vervagen, maar dat doet niet af aan de ‘mooiheid’ van de lip fluid. Hij brokkelt niet af, maar geeft wel een fijne stain af.

Ik zag dat er nog meer tinten zijn zoals meer mauve of bruintinten. Die wil ik absoluut nog proberen omdat die gewoon helemaal mijn smaak zijn en heel gewild op het moment.

De Pupa I’m Matt lip fluid kost €17,95 en is onder andere te koop bij geselecteerde schoonheidssalons, maar ook via pupawinkel.nl.

Wat is jouw favoriete liquid lipstick merk? 

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat producten die opgestuurd zijn door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.