Mijn favoriete Rimmel lipliner in Spice

Home » Mijn favoriete Rimmel lipliner in Spice

Rimmel Lasting Finish 1000 Kisses Stay On lippotlood Spice review 5

Als je me een beetje kent, weet je dat ik gek ben op lipsticks. Maar sinds het matte lipsticktijdperk is aangebroken, wissel ik die soms af met het gebruik van een lipliner! Jaja, die dunne potloodjes die back in the days om je liprand getekend werden. Nu zal ik het zelf niet zo bont maken om dat te gaan doen, maar ik gebruik ze wel om een fijne, matte liplook te maken! Ik heb inmiddels heel wat potloodjes verzameld, maar mijn grote favoriet is toch wel die van Rimmel. Ik laat je hem zien!

Rimmel Lasting Finish 1000 Kisses Stay On lippotlood Spice review 4

Nu ken je Rimmel vast om hun fijne mascara, eyeliners, oogpotloden en foundations. Maar ik moet zeggen dat de lippotloodjes erg ondergewaardeerd worden! Een tijdje terug kwam ik op een blog de lipstick van Gerard Cosmetics tegen die de kleur ‘1995’ uitbracht samen met de bekende Amerikaanse Youtuber Jaclyn Hill. Nu was vanuit Amerika bestellen erg duur (want ik wilde niet het risico lopen op invoerrechten te moeten betalen) en ging ik op zoek naar een goede dupe. En daar kwam de Rimmel Lasting Finish 1000 Kisses Stay On lippotlood (haha, wat een lange naam) in de kleur Spice uit!

Rimmel Lasting Finish 1000 Kisses Stay On lippotlood Spice review 1 Rimmel Lasting Finish 1000 Kisses Stay On lippotlood Spice review 2

De kleur Spice zou je het beste kunnen omschrijven als een warme, bruine tint met een rode ondertoon. Ik weet het, het is weer zo’n typische jaren ’90 kleur, maar ik hou er zo ontzettend van! Ik ontdek steeds weer nieuwe kleurtjes die èn mat zijn èn nu hartstikke trendy zijn door de ’90’s vibe. Totally love it!
Rimmel Lasting Finish 1000 Kisses Stay On lippotlood Spice review 3

Aangezien ik nu een behoorlijke collectie lipsticks en lippotloden heb opgebouwd met die jaren ’90 feeling, leek het me leuk om ze allemaal eens op een rijtje te zetten en met elkaar te vergelijken. Lijkt jullie dat leuk? Een soort top 5 of top 10 met allemaal leuke ’90’s lipsticks en lippotloden. Laat het me zeker even weten of hier interesse voor is!

Geniet van je dag vandaag en chill ze met het mooie weer!

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.