Maybelline Color Drama Intense velvet lip pencil

Home » Maybelline Color Drama Intense velvet lip pencil

Maybelline Color drama intense velvet lip pencil Berry much review 1

Ojee, kocht ik nu alweer een lipproduct? Het houdt bij mij niet op, ik ben gewoon verslaafd! Er zijn ook zoveel mooie kleurtjes, tinten en finishes, dat ik er geen genoeg van kan krijgen. Een tijdje terug belandde de nieuwe Maybelline Color Drama Intense velvet lip pencil in mijn mandje. Juist ja, een dik lippotlood met een mooie, intense, matte finish.

Maybelline Colordrama intense velvet lip pencil Berry much review 2

Maybelline Colordrama intense velvet lip pencil Berry much review 3

Maybelline Color Drama Intense velvet lip pencil

De Intense velvet lip pencils zijn lippotloden die je over je gehele lippen kunt gebruiken. Je moet ze eerder zien als een matte lipstick, dan als een lippotlood die je alleen onder een lipstick zou dragen. De pencils zijn in totaal in negen kleuren te krijgen. Van felroze tot aan nude en zelfs donkere rode kleuren zijn te vinden in de collectie. Zelf koos ik voor de kleur Berry Much, een donkere, bessenkleurige lip pencil. Zou dit mijn ultieme herfstkleur zijn?
Maybelline Colordrama intense velvet lip pencil Berry much review 5

Maybelline Colordrama intense velvet lip pencil Berry much review 4

Maybelline Color drama intense velvet lip pencil Berry much review 1

De verpakking

De Intense velvet lip pencil is een lippotlood die zwart van kleur is, maar aan het uiteinde kun je goed zien om welke kleur het hier gaat. Handig! Ook is de punt slijpbaar, waardoor je mooie, strakke lijnen kunt zetten.

Maybelline Color drama intense velvet lip pencil Berry much review  7

Swatch

De lip pencil glijdt soepeltjes over mijn huid, maar laat wel een matte finish achter. Hij is totaal niet stroef en voelt prettig aan op mijn lippen. Daarnaast is de pigmentatie ook helemaal in orde. Precies wat ik zocht!Maybelline Colordrama intense velvet lip pencil Berry much review 6

Conclusie

De Maybelline Color Drama Intense velvet lip pencil is een lippotlood die je eigenlijk meer moet zien als een lipstick die een matte finish heeft. Hij is met strakke lijnen aan te brengen en de houdbaarheid is ronduit geweldig. De lip pencil blijft zelfs na een maaltijd als een dijk van een huis zitten. Ook al slijt hij een beetje gedurende de dag; je kunt dan nog steeds genieten van je kleurtje omdat hij een beetje staint (de kleur trekt in je lippen). Verder brengt hij soepel en strak aan en drogen mijn lippen niet uit. Een echte aanrader als je van matte en donkere lipkleuren houdt!

De Maybelline Color Drama Intense velvet lip pencil is te koop bij de drogist voor €6,99.

Handwritten liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.