Max & More lipstick Silk Nude & Hot Pink

Home » Max & More lipstick Silk Nude & Hot Pink

Action Max & More make-up lipstick silk nude hot pink review 5

Een lipstickliefhebber kun je me gerust noemen. Laten we zeggen dat ik er een hoop heb en dat ik telkens weer op zoek ben naar de perfecte kleur. Omdat ik helaas Kelly Yum Yum niet heb kunnen bemachtigen, ging ik op zoek naar een mooie dupe. Of althans, hij moest er een beetje op lijken. Tijdens een winkelbezoekje aan de Action, kwam ik wel een hele mooie kleur lipstick tegen. Roze en een beetje fel. Samen met een nudekleur zat hij in de verpakking en ook naar die was ik erg benieuwd. Testen maar!

Action Max & More make-up lipstick silk nude hot pink 1 Action Max & More make-up lipstick silk nude hot pink review 2

Max & More is het huismerk van Action. Dit merk make-up wordt naar mijn idee alleen bij deze winkel verkocht en gaat voor de meest zachte prijsjes over de toonbank. De lipsticks zitten als duo in een verpakking en kosten €0,89. Geen drol dus! De roze kleur heet Hot Pink en de nudekleur Silk Nude. De lipstick bevat vitamine E en Aloë Vera en belooft makkelijk aan te brengen. Daarnaast is hij langhoudend en geeft hij een dekkende kleur af. Let’s see!

Action Max & More make-up lipstick silk nude hot pink review 4

Action Max & More make-up lipstick silk nude hot pink review 6

Silk Nude is een lichte nudekleur met een perzikkleurige ondertoon. Hij is niet heel bleek zo op het eerste gezicht en lijkt naar een iets warmere nudekleur te neigen. Zodra nudekleuren een roze ondertoon hebben, worden ze al gauw te koel qua kleur voor mij, dus dit lijkt positief!

Action Max & More make-up lipstick silk nude hot pink review 7

Hot Pink is een felroze kleur met een blauwe ondertoon. Hij is lekker fel en ruikt zoet, net zoals Silk Nude trouwens doet. Ik hoop dat deze kleur een beetje in de buurt komt van Kelly Yum Yum, dus ik was heel benieuwd naar de swatches.

Action Max & More make-up lipstick silk nude hot pink review swatch 8

Silk Nude is inderdaad nude en is romig en zacht. Hot Pink glijdt ook soepeltjes over mijn huid en heeft een prachtige, dekkende kleur. Aaah..nu kan ik echt niet meer wachten om deze roze kleur op mijn lippen te testen!
Action Max & More make-up lipstick silk nude hot pink review 9

Hot Pink. Action Max & More make-up lipstick silk nude hot pink review 10

Geweldig vind ik hem! Ik zie wel gelijk dat hij niet helemaal op Kelly Yum Yum lijkt, daarvoor is hij iets te donker, maar mooi vind ik hem wel! Daarnaast blijft hij goed zitten, hij is dus zeker longlasting. Ook staint hij een beetje, waardoor hij nog een mooie afdruk achterlaat als de lipstick iets van je lippen gesleten is. Mijn lippen voelen verzorgd aan. Ik ben enthousiast!

Action Max & More make-up lipstick silk nude review 2

Silk Nude.

Action Max & More make-up lipstick silk nude review 3

Okee, dit is duidelijk niet mijn kleur. Waar Hot Pink mijn gezicht ophaalt en frisser eruit laat zien, geeft Silk Nude mij een zieke, bleke en ongezonde uitstraling. Not my cup of tea! Op de eerste foto zie je ook nog een beetje de stain van Hot Pink er doorheen, duidelijk geen goed idee om eerst een felle kleur te swatchen en dan de nudekleur. Slim!

Action Max & More make-up lipstick silk nude hot pink review 3

De Max & More lipsticks zijn als duo verpakt. Het is erg leuk dat ze twee totaal verschillende kleuren samen hebben gecombineerd. Hot Pink vind ik erg mooi en frist mijn hele gelaat op. Daarentegen laat Silk Nude mij er ongezond en bleek uitzien. Ik denk dat deze kleur beter staat bij lichte huidjes en blondines. Gelukkig hoefde ik niet de hoofdprijs voor dit duo te betalen en legde ik €0,89 neer voor deze twee lipsticks. Hot Pink is momenteel een favoriet die ik veel draag!

Max & More is te koop bij de Action.

Handwritten liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.