Matte about you | De nieuwe Make-up Studio matte lipstick

Home » Matte about you | De nieuwe Make-up Studio matte lipstick

Make-up studio matte about you lipstick Foxy fuchsia review 4

Als grote lipstickverzamelaar kon ik mijn hart ophalen toen ik over de nieuwe matte lipsticks van Make-up Studio hoorde. Die wilde ik wel uitproberen! Want hoe je het ook wendt of keert; matte lilipsticks zijn helemaal van nu. Er zijn in totaal vier nieuwe kleuren en vandaag review ik Foxy Fuchsia!

Make-up studio matte about you lipstick Foxy fuchsia review 9

Make-up Studio Matte about you lipsticks

“Weg met glanzende lipsticks en vergeet de glosses – de lip van nu is mat. En het is supersensueel en een tikje serieus tegelijk. Dus spice up die make-up look, zodat je het meeste uit de dag kunt halen!”

De Matte about you lipsticks zijn een compleet nieuwe lijn van matte lipsticks. Vier klassieke tinten die je steeds opnieuw overhalen om voor mat te kiezen. Ze bevatten een hooggepigmenteerde formule met een zijdezachte textuur en een matte, niet- uitdrogende finish, voor comfortabel aanvoelende, fluweelzachte lippen en een intens, long-lasting kleureffect.

In dit artikel review ik Foxy Fuchsia, maar er zijn ook nog drie andere, nieuwe kleuren: XOXO Red, Poetic Pink en Nude Nirvana.

Make-up studio matte about you lipstick Foxy fuchsia review 3

Make-up studio matte about you lipstick Foxy fuchsia review 5

De lipstickhuls ziet er clean en strak uit en lijkt haast van stevig rubber te zijn gemaakt. Het merk staat in gouden letters gedrukt in de huls en geeft het een professionele, maar ook artistieke touch.

Make-up studio matte about you lipstick Foxy fuchsia review 2 Make-up studio matte about you lipstick Foxy fuchsia review 6

De kleur Foxy Fuchsia is een roze kleur met een paarse ondertoon. Daardoor is hij niet zo zoet als je misschien zou denken. Ik vind hem daarom ook erg geschikt voor de wat getinte en donkere vrouwen onder ons.

En hij is lekker mat! Een enorm pluspunt, want ik ben er gek op! Nog niet eerder heb ik een roze, matte kleur geprobeerd, dus ik was heel benieuwd hoe hij uit zou pakken. Make-up studio matte about you lipstick Foxy fuchsia review 7

Foxy Fuchsia. Make-up studio matte about you lipstick Foxy fuchsia review 10

De Matte about you lipstick in Foxy Fuchsia brengt prettig aan en heeft een hele goede dekking. Hij maakt mijn lippen mat, maar raken hier absoluut niet uitgedroogd van. Fijn! Hij voelt zacht en verzorgend aan en laat mijn huid stralen! De paarse ondertoon is op bovenstaande foto goed te zien en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben door deze kleur. Ik had niet verwacht dat ik deze tint kon hebben.

De Make-up Studio Matte about you lipsticks zijn nu te koop in de Make-up studio winkels in Amsterdam en in hun webshop voor €15,90 per stuk.

Wat vind jij van deze matte Foxy Fuchsia lipstick? 

handwritten-liefs-liset

Deze review bevat een artikel die ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.