Make-up Studio (matte) lipsticks Dark Pout Allure

Home » Make-up Studio (matte) lipsticks Dark Pout Allure

Make-up Studio lipstick review 58, 45, Black Ink

Donkere lipsticks zijn helemaal on trend dit seizoen. Vampy zwart, bruinrood of pruimkleurig zijn tinten die misschien niet voor de hand liggen, maar wel gedurfd zijn! En laat ik daar nu net van houden. Ik ben als lipstickliefhebber een grote fan van de donkere lipsticks deze winter en ik laat je drie kleuren van Make-up Studio zien die absoluut het proberen waard zijn!

Make-up Studio lipsticks 1

Make-up Studio lipsticks 2

Make-up Studio lipstick review 58, 45, Black Ink 2

Dark Pout Allure

De drie lipsticks komen uit de Dark Pout Allure collectie en deze zijn zeker niet voor grijze muizen. Maar hou je van kleuren die opvallen en je wilt een statement maken, dan weet ik zeker dat je hier van gaat houden. Nu is zwart niet een doorsnee kleur lipstick, maar ik denk dat hij voor creatieve en kunstzinnige projecten (zoals dans en theater) heel erg mooi uit de verf kan komen. Het is maar net waar je hem voor wil gebruiken, je kunt hem natuurlijk ook gewoon naar school of je werk dragen als dat bij jou past!

Make-up Studio lipsticks 58, 45, Black Ink review swatches text

Alle drie de kleuren zijn goed gepigmenteerd en alhoewel de zwarte Black Ink officieel mat van kleur is, vind ik nummer 58 en 45 ook behoorlijk mat. Misschien kan ik ze beter semi-mat noemen.

Nummer 58 zou ik omschrijven als een baksteenrode kleur met een bruine ondertoon. Black Ink is diep zwart van kleur en nummer 45 is aubergine tot pruimpaars. Prachtige kleuren die ik wil maar al te graag wil testen!

Make-up Studio lipstick 45 review 1

Nummer 45.
Make-up Studio lipstick 45 review 3

Nummer 45 dekt goed, heel goed zelfs. Daardoor is de intensiteit en de pigmentatie echt uitmuntend te noemen. Dit zorgt er wel voor dat ieder foutje zichtbaar zal zijn op je lippen en ik kies daarom graag voor een lipkwastje om de lipstick met precisie aan te kunnen brengen. Ik vind dit een prachtige kleur en ik zou deze zeker overdag dragen. Geen probleem mee! Mijn huid lijkt overigens wel wat witter door deze koele kleur, maar op zich vind ik dat niet storend.

Make-up Studio lipstick 58 review 2

Nummer 58. Make-up Studio lipstick 58 review 3

Nummer 58 is ook weer goed dekkend en bij alle lipsticks vind ik het een must om ze met een kwastje aan te brengen. Dit geeft echt de mooiste en meest strakke resultaten! Ik vind het een mooie, warme kleur en zeker omdat de rode lipstick een bruine ondertoon heeft, maakt het dat ik dit weer zo’n perfect jaren ’90 kleurtje vind. Ik vind hem geweldig! Make-up Studio matte lipstick Black Ink review 1

Black Ink.
Make-up Studio matte lipstick Black Ink review 4

Black Ink is een diepzwarte kleur. Ik merk dat hij in gebruik soms wat vlekkerig aanbrengt en hij wat verschuift. Hierdoor zijn er af en toe doorschijnende plekjes zichtbaar. Met zo’n diepzwarte kleur is het contrast met mijn lippen groter en vooral bij de binnenrand van mijn lippen zie je dat mijn natuurlijke lipkleur zichtbaar is. Misschien is dit niet bij iedereen het geval, maar mijn lippen zijn nu eenmaal zo gevormd dat het binnenste niet mee kleurt en met zo’n donkere kleur valt dat natuurlijk wat meer op.

Make-up Studio lipstick review 58, 45, Black Ink 2

Ik vind de lipsticks van Make-up Studio ontzettend tof en gewaagd en vind het super dat een Nederlands (top!)merk zulke kleuren uitbrengt. Mijn voorkeur gaat uit naar de iets meer draagbare kleuren 45 (roodbruin) en 58 (pruimpaars) en ik weet zeker dat ik deze vaak ga dragen!

Wat vind jij van deze donkere Dark Pout Allure lipsticks van Make-up Studio?

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat producten die ter beschikking zijn gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.