MAC Viva Glam III lipstick

Home » MAC Viva Glam III lipstick

MAC Viva Glam lipstick 3 review 1

Lipstick-alert! Ik ben weer gevallen voor een prachtige lipstick. En hoe kan het ook anders dan dat het eentje van mijn geliefde merk MAC is? Misschien is deze lipstick niet zo heel bekend bij het grote publiek, maar hij is het absoluut waard om ‘m deze winter in je mandje te mikken. Ik heb het over de Viva Glam III.

MAC Viva Glam lipstick 3 review 3

Viva Glam lipsticks

In 1994 lanceerde MAC de allereerste Viva Glam lipstick, een uitgesproken intens rood. In 1997 werd een tweede lipstick ontwikkeld, Viva Glam II, een mauve met lichtroze tint. Daarna kwam in het jaar 2000 de kleur Viva Glam III, een bruinachtige pruimkleurige lipstick die ik vandaag aan je laat zien. Het leuke is dat deze kleuren nu weer helemaal hot zijn, dus ga gerust eens kijken bij de andere Viva Glam lipsticks, want ze stammen echt uit de jaren ’90!

Traditiegetrouw gaat elke cent die een Viva Glam lipstick oplevert, naar het MAC AIDS Fonds ter ondersteuning van de strijd tegen HIV/AIDS. Een mooi initiatief!
MAC Viva Glam lipstick 3 review 2

MAC Viva Glam lipstick 3 review 5

Nu weet je inmiddels wel dat ik fan ben van bruine en mauve tinten lipstick. Ze zijn net wat donkerder getint en passen perfect bij mijn huidstint. Ik heb deze kleuren het afgelopen jaar echt ontdekt en ik wil niet anders meer!

Nu draag ik zelf niet gauw een rode kleur, maar als het genoeg gedempt is en een bruine of mauve tint er door heen zit, moet ik het gewoon proberen. En dat deed ik! Viva Glam III kun je het beste omschrijven als een zachte bruin/paarse kleur.
MAC Viva Glam lipstick 3 review 4

Van deze swatch werd ik al heel enthousiast! Ik zat eerst te twijfelen tussen de kleur Diva en deze, maar wat mij over de streep trok, is dat Viva Glam III toch meer de paarse kant opgaat. Diva is echt meer wijnrood en iets koeler.
MAC Viva Glam lipstick 3 review 6

Ik vind de MAC Viva Glam III echt een prachtige kleur voor de herfst en winter. Daarnaast is het niet zo’n enorme knalkleur, maar blend hij mooi bij mijn huidskleur. En toch blijft het wel een statementlipstick!

MAC Viva Glam III zit in het vaste assortiment en is te koop voor €19,50 bij de MAC Pro Store, MAC counters en op Maccosmetics.nl.

Wat vind jij van de MAC Viva Glam III lipstick?

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.