MAC matte lipstick Taupe

Home » MAC matte lipstick Taupe

MAC matte lipstick Taupe review swatch 5

Matte lipsticks zijn momenteel helemaal hot. Voeg daar nog een bruine tint aan toe en dan heb je volgens mij echt een knaller van een lipstick te pakken! De jaren ’90 trend zet behoorlijk door en samen met Dr. Martens, de lange vesten en cropped tops, hoort daar ook een goede bruine lipstick bij. Als lipstickfan pur sang had ik al maanden de kleur Taupe van MAC op het oog en ging hij vorige week met mij mee naar huis!

MAC matte lipstick Taupe review swatch 1

MAC matte lipstick Taupe review swatch 3

MAC en wonderboomolie

Iedere keer weer maakt mij hart een geluksprongetje als ik een MAC product koop. Als ik iets koop van dit merk heb ik er namelijk al tijden over nagedacht en het zal bij mij nooit een spontane aankoop zijn. MAC is bijzonder voor me door de goede kwaliteit en de bijzondere kleuren.

Opvallend is de grote hoeveelheid wonderboomolie (Ricinus Communis Castor seed oil) die in de lipstick zit. Wonderboomolie is erg geschikt voor huidverzorging. De olie wordt namelijk onder andere gebruikt om het gezicht mee te reinigen, maar het bevordert ook het natuurlijk herstellend vermogen van de huid. Heerlijk voor je lippen dus!MAC matte lipstick Taupe review swatch 2 MAC matte lipstick Taupe review swatch 6

MAC matte lipstick in Taupe is een bruine lipstick met een rode ondertoon erin. Hij is warm van kleur en heeft een matte finish.

MAC matte lipstick Taupe review swatch 7

Swatch

De kleur die je hierboven op de swatch ziet is exact de kleur van de lipstick. Ik vind hem prachtig! De lipstick brengt soepel aan, maar het is wel een aanrader om van te voren je lippen te hydrateren met een likje vaseline of lippenbalsem. De lipstick heeft door zijn matte textuur de neiging om in de lijntje van je lippen te gaan trekken. Verder ben ik helemaal tevreden! MAC matte lipstick Taupe review swatch 8 MAC matte lipstick Taupe review swatch 9

Conclusie

Oh…I’m in love! Ik vind dit zo’n mooie kleur! Hij geeft me echt een 90’s vibe en daar hou ik van. De kleur is warm en dat past goed bij mijn huidskleur. Nu heb ik zelf vaak de tweede of derde tint bij het kiezen van foundations, dus heel licht of heel donker is mijn huid niet. Ik weet wel dat dit een kleur is die zowel bij een hele lichte huidkleur staat als bij een donkere. Ik vind hem erg mooi voor het najaar en daarnaast is hij behoorlijk longlasting. Ik heb hem heel wat uurtjes gedragen en zelfs na een grote maaltijd zat hij er nog perfect op. Dat zegt wel wat!

MAC lipstick in Taupe is te koop bij MAC counters en in hun onlineshop voor €19,-.

Wat vind jij van de matte en bruine lipsticktrend? 

Handwritten liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.