MAC matte lipstick Kinda sexy

Home » MAC matte lipstick Kinda sexy

MAC Kinda Sexy matte lipstick review 3Een product van MAC is altijd goed. Héél goed zelfs. Op de site van MAC Cosmetics heb ik dan ook een favorietenlijstje van items die ik nog graag zou willen aanschaffen. De matte lipstick in Kindy sexy stond al eeuwen op mijn lijstje, maar hij was steeds uitverkocht. Totdat ik een tijdje terug zag dat hij weer op voorraad was èn de verzendkosten gratis waren. Ik mikte hem gelijk in mijn mandje en rekende af.

MAC Kinda Sexy matte lipstick review 1 MAC Kinda Sexy matte lipstick review 2

De kleur Kinda sexy is een matte lipstick en alleen te koop in de MAC Pro Store of online in de webshop. Waarom dit is weet ik eigenlijk niet, maar toen ik hem bij een counter in de Douglas wilde halen, bleek hij daar niet verkocht te worden.

MAC Kinda Sexy matte lipstick review 5 MAC Kinda Sexy matte lipstick review 4 Kinda sexy heeft een matte finish en zou je qua kleur het beste kunnen omschrijven als een perzikkleurige nudetint. Vooral voor de iets getinte meiden is dit een hele mooie kleur! Hij heeft een warme ondertoon, maar heeft toch wel een beetje een nude ‘gevoel’.

MAC Kinda Sexy matte lipstick review swatch 8

De lipstick is goed gepigmenteerd en brengt ondanks de matte finish heel soepeltjes aan.

MAC Kinda Sexy matte lipstick review 9

Zonder lipstick.

MAC Kinda Sexy matte lipstick review 7

Met Kinda Sexy op mijn lippen. MAC Kinda Sexy matte lipstick review 6

Een matte lipstick is wat mij betreft altijd goed en helemaal als hij in zo’n mooie, draagbare tint komt. Hij brengt soepel aan en de kleur vind ik geweldig! Een perfecte lipstick voor iedere dag, maar dan met een perziktintje in plaats van het eeuwige roze ‘my lip but better’ kleurtje, haha. De houdbaarheid is helemaal in orde. Hij houdt het zeker zo’n drie uur uit en daarna is het even bijstiften om de intensiteit goed te houden. Ik hou van mijn nieuwe kleurtje!

MAC matte lipstick in Kinda sexy is te koop bij de MAC Pro Store en in hun online shop voor €18,50.

Wat is jouw favoriete MAC lipstick kleur? 

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.