HEMA longer lasting lipstick 06

Home » HEMA longer lasting lipstick 06

HEMA longer lasting lipstick review 3

Afgelopen nieuwjaarsdag kreeg ik van Martijn deze prachtige lipstick. Hij stond al een tijdje op mijn wishlist, maar het kwam er steeds niet van. Gek eigenlijk, want hij kost haast niks. Gelukkig ben ik nu weer een lipstick rijker (houdt het dan nooit op?). Dit keer kon ik een matte, dieprode kleur aan mijn collectie toevoegen.

HEMA longer lasting lipstick review 1

Verpakking

De huls van de lipstick is langwerpig en vierkant. Niet zoals ik van een lipstick gewend ben, maarrr…desalniettemin een leuke verschijning! Hij voelt licht aan en een tikkeltje goedkoop, wat natuurlijk te verklaren is aan de budgetprijs van maar liefst €3,50. Geen problemen mee hoor!

HEMA longer lasting lipstick review 2

De kleur die ik kreeg is 06. Een dieprode, matte kleur.

HEMA longer lasting lipstick review 3

De lipstick is kaarsrecht afgesneden en loopt niet in een puntje zoals je meestal ziet. Dit maakt het ook gelijk een tikkeltje lastig om netjes op je lippen aan te brengen.

HEMA longer lasting lipstick review swatch 4

Swatch

Als ik een swatch op mijn hand maak, komt er een mooie, goed gepigmenteerde kleur tevoorschijn. Dat hij rood is, kun je niet ontkennen. Je gaat zeker weten indruk maken met deze rakker.

HEMA longer lasting lipstick review 6 HEMA longer lasting lipstick review 5 2

Conclusie

Classy it is! Ik vind deze kleur geweldig. Door de matte finish geeft hij me echt een fashion gevoel en de rode kleur maakt het ook weer sophisticated. Het is een kleur die ik niet zo gauw op zou doen als ik naar de supermarkt ga, maar als ik een leuke afspraak heb of avondje uit, komt ie zeker weten tevoorschijn! De houdbaarheid is zeker goed, hij zit rotsvast na een maaltijd. Wel moet je opletten met droge lippies, ik zou zeker even een laagje lippenbalsem aanbrengen voordat je deze held gaat gebruiken.

Deze lipstick is (heel voorspelbaar) te koop bij de HEMA voor €3,50 en maakt deel uit van het vaste assortiment.

Ken jij de matte HEMA longer lasting lipsticks al?

Handwritten liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.