Favorieten augustus 2014

Home » Favorieten augustus 2014

Favorieten augustus 2014 1

Het is alweer 1 september en tijd om mijn favorieten van augustus te laten zien. Waar ben ik de laatste tijd helemaal verslaafd aan? Je ziet het zo!

MAC Love Rihanna bronzing powder 1

MAC Love Rihanna bronzing powder 2

MAC Love, Rihanna bronzing powder (review)

Afgelopen winter kocht ik deze prachtige bronzer. Zag hij er eerst nog helemaal perfect uit met een bronskleurige ‘R’ van Rihanna, maar nu begint mevrouw haar hoofdletter toch wel een beetje te verdwijnen. Het was een overspray (een dun laagje kleur wat over de echt bronzer heen zit), maar ik moet zeggen dat die het heel lang volhoudt! Zeker als je je bedenkt dat ik hem haast iedere dag gebruik. Een dik pluspunt, want de combi tussen de bronskleurige shimmer en matte bronzer vind ik perfect. Hij geeft je huid een mooie, bruine glow!

Bobbi Brown berry shimmer lip color

Bobbi Brown berry shimmer lip color 2

Bobbi Brown lip color in Berry Shimmer (review)

Dit kleurtje kan altijd en overal. Het is een behoorlijke glitterlipstick, maar dat maakt hem juist zo mooi! De kleur is een beetje sheer (doorzichtig) en daardoor is hij perfect voor overdag. Het is een berry kleur die goed bij mijn warme huidtint past en ik draag hem met veel plezier. Het wordt binnenkort voor een back-up, want deze kleur gebruik ik haast iedere dag!

Victoria's Secret Aqua Kiss body lotion

Victoria’s Secret body lotion in Aqua Kiss (review)

Dit is volgens mij een van de lekkerste geuren onder de wat frisse geuren van Victoria’s Secret. Ik heb nog nooit zo’n geur eerder geroken en als ik hem opsmeer, blijf ik maar aan mijn armen ruiken. I can’t help it! Daarom staat de fragrance mist van Aqua Kiss dan ook op mijn wishlist. Hier wil ik gewoon de hele dag naar ruiken. Jum!

Michael Kors watch horloge MK 5305

Michael Kors MK 5305 horloge

Dit horloge is gewoon mijn meest gedragen sieraad ever. Ik heb hem nu ruim drie jaar en ik geniet nog iedere dag van mijn aankoop. Hij past overal bij en is iets wat gewoon een erfstuk moet worden, haha! Ik vind hem zo mooi en ben er ontzettend blij mee.

MAC Kelly Osbourne Bloody Brilliant eyeshadow quad 1

MAC Kelly Osbourne Bloody Brilliant eyeshadow quad 2

MAC Kelly Osbourne Bloody Brilliant eyeshadow quad (review)

En dan als laatste een geweldig mooi oogschaduwpalette uit de collectie van MAC Kelly Osbourne. Ik vind dit Bloody Brilliant palette heel fris, maar je kunt een ooglook ook iets zwaarder maken door de donkere auberginekleur te gebruiken. Ik gebruik hem haast iedere dag en vind hem een prachtige aanvulling op mijn make-upcollectie. Happy me!

Favorieten augustus 2014

En dat waren mijn belangrijkste favorieten van afgelopen augustus. Je kon me de afgelopen maand echt uittekenen met deze producten!

Wat was jouw ultieme favoriet van augustus?

Handwritten liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.