Eyes Lips Face (elf) Matte Lip Color

Home » Eyes Lips Face (elf) Matte Lip Color

Eyes Lips Face elf matte lip color tea rose natural review 3

Soepele en zachte lippen, maar toch een matte effect. Dat schijnt te kunnen met de e.l.f. Matte Lip Color! Deze lipsticks verzorgen je huid, maar geven je een instant fashion gevoel. Kijk je mee?

Eyes Lips Face elf matte lip color tea rose natural review 1

e.l.f. Matte Lip Color

Het blijft raar om een merk zonder hoofdletters te schrijven. Maar het is toch echt waar. De afkorting e.l.f. staat voor Eyes Lips Face en dit budgetmerk heeft al de hele wereld veroverd. Het is zelfs tot in Amerika te koop, maar hier in Nederland is het helaas alleen nog online te bestellen.

Het product waar ik heel nieuwsgierig naar was is de Matte Lip Colour. Matte lippen zijn momenteel helemaal hot en daarom val ik er compleet voor. Weg met die glansjes, doe mij maar een matte finish! De Matte Lip Color heeft de vorm van een potlood die je kunt uitdraaien. Toch is de structuur en finish zoals je van een lipstick mag verwachten. Hij gooit hoge ogen met het uiterlijk. De Lip Color zorgt ervoor dat je lippen niet uitdrogen door het gebruik van Vitamine A, C en E en hoort de hele dag door te blijven zitten.

Eyes Lips Face elf matte lip color tea rose natural review 4

Verpakking

De Matte Lip Color zit verpakt in een mooi, zwart doosje. Het ziet er chic uit en geeft het toch wat meer sjeu. Ik hou ervan! De kleur van de lipstick kun je ook herkennen aan de gekleurde onderkant. Heel makkelijk om zo de juiste tint te kunnen vinden. Zeker als je veel, maar dan ook heel veel lipsticks hebt, haha. It wasn’t me….

Eyes Lips Face elf matte lip color tea rose natural review 2

Eyes Lips Face elf matte lip color tea rose natural review 5

De twee kleuren die ik bestelde zijn Natural en Tea Rose. Twee kleuren waarvan ik denk dat ze goed bij mijn huidskleur passen en niet te bleek voor me zullen zijn. Ik heb namelijk al tijden een zoektocht naar de juiste nudekleur!

Eyes Lips Face elf matte lip color tea rose natural review 6

Links Tea Rose en rechts Natural.

Eyes Lips Face elf matte lip color tea rose natural review 7

Swatches

En dan de swatches! De Matte Lip Color lipsticks brengen soepel en makkelijk aan. Ze zijn totaal niet stroef, maar heel fijn bij het aanbrengen. Nu moet ik zeggen dat ik de finish niet helemaal mat vindt, maar het is zeker semi-mat! Links zie je trouwens de kleur Natural en rechts Tea Rose. Je ziet duidelijk verschil tussen de twee kleuren. Natural is echt een (oud)roze nudekleur en Tea Rose neigt eerder naar een koele mauve (paarse) kleur.

Eyes Lips Face elf matte lip color natural review 1

Natural.

Eyes Lips Face elf matte lip color tea rose reviewTea rose.

Conclusie

De e.l.f. Matte Lip Colors vind ik heel fijn in gebruik. Het werkt precies hetzelfde als bij een lipstick en je draait de kleur dan ook gewoon omhoog. De finish is semi-mat en brengt soepel en gemakkelijk aan op je lippen. Ik vind de Lip Colors verzorgend en totaal niet uitdrogend. Bijwerken zou ik zeker even doen na een grote maaltijd, maar voor de rest zitten ze goed op je lippen!

De prijs is misschien nog wel het leukste; voor een Matte Lip Color betaal je maar €4,-. Dat vind ik echt heel schappelijk aangezien ze kwalitatief heel fijn zijn en ook nog eens leuke kleurtjes hebben om uit te kiezen.

Eyes Lips Face (e.l.f.) is te koop in hun webshop.

Ken jij de e.l.f. Matte Lip Colors al? 

handwritten-disclaimer-groot-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.