Essence lip liner Cute Pink

Home » Essence lip liner Cute Pink

Essence lip liner cute pink 1

“Een lipliner? Nee hoor, dat draag ik niet!” Dat is misschien wel het eerste wat bij je opkomt als je denkt aan een lippotlood. In de jaren ’90 zag je de donker omlijnde lippen haast bij iedere vrouw voorbijkomen. Maar echt waar, het zal je verbazen hoe mooi een potloodje tegenwoordig op je lippen kan zijn. Ten eerste hebben ze een matte finish en ten tweede blijven ze muurvast zitten. En waren matte lippen tegenwoordig ook niet een trend? Juist! Daarom: een review over de Essence lipliner in de kleur Cute pink.

Essence lip liner cute pink 2

De Essence lipliner is verkrijgbaar in vele kleuren; van neutraal tot aan donkerrood. Ze hebben het allemaal. Toch werd mijn aandacht getrokken naar Cute Pink, een donkerroze berry kleur. Ik had hem namelijk op Instagram voorbij zien komen bij een prachtige meid, die deze lipliner met verve droeg.

Essence lip liner cute pink 3

Essence lip liner cute pink swatch

Het lippotlood brengt makkelijk en soepel aan. Hij glijdt over je huid heen en geeft veel pigment af. Dit belooft veel goeds!Essence lip liner cute pink 4

En hier zie je Cute Pink op mijn lippen. Het is een mooie, warme kleur die je prima iedere dag kunt dragen, maar ook voor in de avond vind ik hem mooi! Ik ben dol op het matte effect wat de Essence lipliner heeft en de houdbaarheid is ook helemaal in orde. Hij overleeft makkelijk een hele maaltijd en ook nog een kop thee. Dit kleurtje blijft de hele dag zitten! Wil je echt op safe spelen met de kleur dan kun je hem in de late middag nog eens mooi inkleuren om hem weer iets intenster te maken.

Essence lip liner cute pink 5

Je begrijpt het wel; ik ben razend enthousiast! Lange houdbaarheid, een matte finish en een superleuke kleur. En het leuke van deze lipliner is dat hij geen drol kost. Ik rekende een luttele €0,99 af bij de Kruidvat. Goede deal dacht ik zo.

Gebruik jij wel eens een lippotlood als kleurtje op je lippen?

Handwritten liefs liset

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.