Clinique Pop Lip Colour + Primer lipstick in Cherry Pop

Home » Clinique Pop Lip Colour + Primer lipstick in Cherry Pop

Clinique pop lip colour + primer lipstick 08 Cherry Pop review 1

Ben jij op zoek naar een festivalproof lipstick? Dan moet je echt kennis maken met de nieuwe Clinique Pop, een lippenstift in dekkende kleuren + een gladmakende primer ineen. Deze maakt je lippen glad, geeft ze vorm en voedt intens zodat ze de hele dag verzorgd blijven. Ik werd behoorlijk nieuwsgierig en nam de proef op de som!

Clinique pop lip colour + primer lipstick 08 Cherry Pop review 3

Clinique Pop Lip Colour + Primer

De nieuwe Clinique Pop Lip Colour + Primer collectie bestaat uit 16 verschillende, vrolijke kleuren. De lipstick bevat sheaboter en murumuruboter en samen vormen ze een flexibele mix van polymeren waarmee de vochtbalans van de lippen optimaal op peil wordt gehouden. Deze priming heeft als fijn voordeel dat de kleur bij het aanbrengen glad en fluweelachtig over de lippen wordt verspreid. Daar komt nog bij dat dankzij de flexibele polymeren de langhoudende kleuren de hele dag levendig en helder blijven. Clinique belooft dat je lippen volledig worden bedekt en ze zien er gladder en voller uit. Yes please!

Clinique pop lip colour + primer lipstick 08 Cherry Pop review 2

De huls van de Clinique Pop is vierkant van vorm. Hij ziet er luxe uit door de zilverkleurige details en de rode huls, die de kleur van de lipstick onthuld. Op de dop is het merk Clinique zachtjes gedrukt met witte letters. Classy doch hip!

Clinique pop lip colour + primer lipstick 08 Cherry Pop review 5

De kleur die ik ontving is Cherry Pop, een felrode lipstick met een roze ondertoon. Zo in de huls lijkt het een echte rode kleur te zijn, maar niets is minder waar.

Clinique pop lip colour + primer lipstick 08 Cherry Pop review swatch 4

Hij is namelijk echt fuchsiaroze! Heel fel en duidelijk roze. De structuur is lekker romig en voelt heerlijk aan. Hij glijdt over je lippen, maar je moet met deze kleur wel even rustig aandoen. Een foutje is zo gemaakt en met deze kleur wil je er echt niet bijlopen als Bassie. Geduld is in dit geval een schone zaak!

Clinique pop lip colour + primer lipstick 08 Cherry Pop review 7

Cherry Pop dekt duidelijk als een tierelier! Hij blijft ook nog eens heel goed zitten en vervaagt geleidelijk na een paar uurtjes. Omdat de kleur in je lippen trekt, kun je lang genieten van je gekozen tint. Om hem zo glanzend en fel te houden, raad ik je wel aan om hem zeker na 3 uurtjes even bij te werken. Mocht dit geen probleem voor je zijn, dan kun je zeker zo’n 6 uur van je kleur genieten. Daarna vind ik hem minder mooi worden omdat hij echt vervaagt. Clinique pop lip colour + primer lipstick 08 Cherry Pop review 6

Jup, ik ben blij verrast! Ik vind dat de lipstick erg lang houdt en een goede dekking heeft. Dat zijn toch wel hele belangrijke elementen voor mij in de kwaliteit van een lipstick. Wat ook fijn is, is dat hij romig aanbrengt en je lippen goed verzorgt. Ik heb geen moment gehad dat hij niet fijn voelde! Wel is het even wennen aan zo’n felle lipstick, maar ik vind hem prachtig bij een neutrale ooglook staan. Gewoon rocken dus die kleur! Mocht Cherry Pop nou niet helemaal je kleur zijn, dan heb je nog de keuze uit 15 andere kleuren.

De nieuwe Clinique Pop Lip Colour + Primer is verkrijgbaar op clinique.nl en bij alle Clinique-verkooppunten voor €21,45.

Is de Clinique Pop Lip Colour + Primer lipstick ook wat voor jou? 

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.