Bobbi Brown lip color Pink Mauve

Home » Bobbi Brown lip color Pink Mauve

Bobbi Brown lip color 49 pink mauve lipstick review 4

Lipsticks zijn mijn leven, zonder kan ik echt niet! En tussen al die vele pareltjes die in mijn eigen collectie zitten, steken er sommige merken met kop en schouders boven uit. Bobbi Brown is één van die merken en ik vind dit echt het ultieme hippe, maar luxe merk. Dit keer mag ik de lip color in Pink Mauve aan mijn stash toevoegen en laat ik je hem uitgebreid zien!

Bobbi Brown lip color 49 pink mauve lipstick review 1

Bobbi Brown lip color 49 pink mauve lipstick review 6

Bobbi Brown lip color 49 pink mauve lipstick review 2

De lip colors van Bobbi Brown staan bekend om hun prachtige kleuren die heel zorgvuldig zijn gekozen. Niet al teveel gekke, schreeuwerige kleuren, maar mooie nude, roze, gedempt paarse en rode tinten. En ze zijn vooral heel erg classy.

Bobbi Brown lip color 49 pink mauve lipstick review 3 Bobbi Brown lip color 49 pink mauve lipstick review 5

De lip color is dekkend en voelt romig aan op je lippen. Hij is niet heel glanzend, maar ook niet mat. Een beetje er tussen in zou ik zeggen! Pink Mauve zou je het beste kunnen omschrijven als een donkere oudroze kleur. Erg draagbaar en zeker fijn voor een dag naar school of je werk.
Bobbi Brown lip color 49 pink mauve lipstick review 7 Bobbi Brown lip color 49 pink mauve lipstick review 8 Bobbi Brown lip color 49 pink mauve lipstick review 10

De Bobbi Brown lip color is erg fijn om te dragen en ik vind hem dan ook een superleuk kleurtje om te dragen op dagen dat je net wat meer diepte en kleur op je lippen wilt aanbrengen, maar niet over the top wilt gaan. De kleur blijft overigens best lang zitten en hij is zeker bestand tegen een maaltijd. Wil je hem weer wat intenser hebben, dan kun je hem bijwerken, maar hij slijt gedurende de uren erg mooi!

De Bobbi Brown lip color is voor €27,- te koop bij Douglas en in hun webshop.

Wat is jouw favoriete luxe merk lipstick?

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.