Bobbi Brown lip color in Berry Shimmer

Home » Bobbi Brown lip color in Berry Shimmer

Bobbi brown lip color berry shimmer cover text

Love at first sight. Want ja…Bobbi en ik waren gelijk verliefd. Of tenminste…ik op Bobbi. Want zeg eens eerlijk, kun jij de make-up van Bobbi Brown weerstaan? Toen ik voor het eerst kennis maakte met de mooie verpakkingen, werd ik betoverd. Zoveel moois om uit te kiezen en ontzettend classy en draagbaar. Geen flaters en geen miskopen, dat is waar mijn Bobbi voor staat!

Bobbi-Brown-2014-High-Shine-Lip-Color

Sinds kort is Bobbi Brown’s iconische lip color verkrijgbaar in 12 nieuwe kleuren, die een hoogglanzende finish en lichtreflecterende pareldeeltjes in een lipstick verenigen. Vergis je niet, de finish is niet frosty of metallic, maar sheer en multidimensionaal. Gelukkig maar! Het is een lichtgewicht formule die makkelijk over je lippen glijdt en een dun laagje lichtreflecterende kleur achterlaat die uren blijft zitten en niet gaat schilferen of je lippen uitdroogt.

Het fijne aan deze lipsticks is dat er luxe boters en oliën inzitten zoals sheabutter en Muru Muru butter. Deze ingrediënten helpen je lippen haar vocht te behouden en laten je lippen soepel en gehydrateerd achter. Alle nieuwe kleuren bevatten shimmers, wat het een mooie sprankeling geeft.

Bobbi brown lip color berry shimmer 05

Laten we beginnen met testen! De verpakking is zwart met goud, zoals eigenlijk iedere lipstickhuls van Bobbi Brown eruit ziet. Met mooie, strakke letters staat het merk op de huls gedrukt.

Bobbi brown lip color berry shimmer 06

De kleur die ik heb ontvangen is de kleur Berry Shimmer.

Bobbi brown lip color berry shimmer 03

Bobbi brown lip color berry shimmer 04

Bobbi brown lip color berry shimmer cover

Berry Shimmer is een prachtige frambozenrode kleur, neigend naar mauve (iets paarsig). Het lijkt nog het meest op de kleur die je lippen heeft, als ze goed doorbloedt zijn en een mooie, vleesrode kleur geven. De kleur heeft duidelijk roze en paarse shimmers in zich wat er prachtig uitziet! Wel was ik bang dat het er frosty uit zou gaan zien. Maar ik heb me voor niks bang zitten maken. Kijk maar naar de swatches!

Bobbi Brown lip color berry shimmer swatch

Je ziet hier goed dat de lip color glanzend is, met kleine shimmers (glittertjes) erin verwerkt. De kleur staint een beetje in je huid, want na het verwijderen blijft er nog een restje in mijn huid achter. Hij is niet helemaal dekkend, maar zo is hij ook niet bedoeld. Het is een sheer (doorzichtige) kleur, die je lippen een natuurlijke kleur geven. Ik hoef niet altijd hoog gepigmenteerde lipsticks te dragen, want ik vind lipsticks die een sheer finish hebben juist veel draagbaarder en draag ik het liefste ook overdag.

Bobbi Brow lip color Berry Shimmer lip swatch close-up

Close-up.

Bobbi brown lip color berry shimmer lip swatch face

Full face met een warme make-uplook. Zoals je ziet is de kleur erg draagbaar en valt de lipstick helemaal niet frosty of metallic uit door de shimmers. Het maakt de kleur juist wat dieper en net iets specialer dan al die matte lipsticks. Ik vind hem erg mooi! De draagbaarheid is ook prima. Hij overleeft een maaltijd zeker. In de loop van de middag moet je hem wel even bijstiften en in de avond ook een keertje. De glittertjes blijven wel behoorlijk lang zitten en de lipstick staint gelukkig ook, waardoor de kleur wel vervaagt, maar niet helemaal verdwijnt.

Bobbi brown lip color berry shimmer

Ik ben erg tevreden over de Bobbi Brown lip color. De kleur Berry Shimmer is bijzonder, maar toch erg draagbaar. De finish is glanzend en shimmery en verzorgt je lippen fijn. Een lippenbalsem aanbrengen voor gebruik is echt niet nodig. Hij brengt makkelijk aan en verdeeld prettig over je lippen. Een maaltijd overleeft hij zeker, tot de lunch hoef je niet bij te stiften en gelukkig staint hij ook een beetje waardoor hij op een mooie manier vervaagt. Kortom, een mooie kleur met een bijzondere finish die je lippen verzorgd en goed blijft zitten!

De Bobbi Brown lip color is te koop voor €25,- bij geselecteerde Douglas filialen en in hun onlineshop en bij de Bijenkorf.

Wat vind jij van de nieuwe shimmer lip colors van Bobbi Brown?

Handwritten dislaimer groot liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.