Bobbi Brown lip color in 33 Brownie

Home » Bobbi Brown lip color in 33 Brownie

Bobbi Brown lip color 33 Brownie review 3

Afgelopen week was ik op vakantie en heb ik goed genoten van het mooie weer! Toch moest er natuurlijk ook even geshopt worden en heb ik in Roermond een prachtige lipstick van Bobbi Brown mee genomen. Ik was blij verrast toen ik zag dat deze Douglas een counter van dit prachtige merk had en ik ging dat ook nieuwsgierige snuffelen tussen al het moois van Bobbi Brown. De visagist maakte mij op met een geweldige jaren ’90 kleur en ik kon niet anders dan deze regelrecht mijn mandje in te gooien!

Bobbi Brown lip color 33 Brownie review 1

Van Bobbi Brown heb ik inmiddels drie lipsticks in mijn collectie zitten, eentje in Berry Shimmer en eentje in Berry. Ik vind de kleuren zo ontzettend mooi en draagbaar en het zijn dan ook echte favorieten van mij! Omdat Bobbi Brown tot voor kort (sinds afgelopen weekend nu in Groningen) niet in het noorden te koop was, had ik er nog niets van gekocht. Gelukkig kon ik nu heerlijk alles swatchen en proberen en ik kon mijn geluk dan ook niet op!

De lip colors zijn in veel kleuren te krijgen, maar zijn voornamelijk in nude, bruin, roze en zachte kleuren te koop. Er zal niet gauw een felrode of fuchsiaroze kleur tussen zitten. Het is een classy merk, dat prachtige kleuren heeft, maar heel draagbaar zijn. De formule van de lip colors verzorgen de lippen met een rijke kleur en heeft een zachte, matte finish. De mix van vitamine C, E en bijenwas voedt en verzacht de lippen. Bobbi Brown lip color 33 Brownie review 2De verpakking is zoals altijd zwart met een gouden huls en ik vind het er erg mooi uit zien. Heel sophisticated en chique.
Bobbi Brown lip color 33 Brownie review 4

De kleur 33 Brownie is een semi-matte kleur die tussen bruin en oudroze in zit. Het is absoluut geen ‘my-lips-but-better’ kleurtje, maar is wel goed draagbaar. Ik vind het zelf een mooie, donkere bruinroze kleur die goed doorgaat voor een ‘Kylie Jenner’ kleur. Bobbi Brown lip color 33 Brownie review 5 Bobbi Brown lip color 33 Brownie review 6

De kleur brengt heel soepel aan en heeft absoluut geen moeite om over je lippen te glijden. Hoewel het een semi-matte kleur is, benadrukt het geen losse velletjes of schilfertjes. Hij voelt juist verzorgend aan! De houdbaarheid is prima. Hoewel je natuurlijk de intensiteit na een hapje en drankje een beetje verliest, blijft het wel goed op je lippen zitten. Hij trekt als het ware een beetje in je lippen. Zo kun je wel blijven genieten van een kleurtje. Bijstiften is zeker een goede zaak als je de intensiteit weer een beetje wilt opkrikken.

Ik ben ook over deze kleur weer heel enthousiast en ik weet haast wel zeker dat het niet bij deze lipstick blijft. Misschien ga ik de volgende keer voor een Brightening Brick, die lijkt me ook zo mooi!

De Bobbi Brown lip color is te koop voor €26,- bij Douglas en in hun onlineshop.

Heb jij al eens een lipstick van Bobbi Brown geprobeerd? 

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.