Beauty UK lipstick In The Buff & Stripey bronzer

Home » Beauty UK lipstick In The Buff & Stripey bronzer

Beauty UK lipstick In the buff review stripey bronzer 2

Beauty UK is een merk dat in Nederland nog niet zo heel bekend is. Maar net zoals Sleek, is het een kwalitatief goed merk met een heerlijk budgetprijsje! Heel fijn voor beautyliefhebbers die graag eens wat nieuws proberen, maar niet teveel willen uitgeven. Ik was hier razend benieuwd naar en probeerde twee items van Beauty UK. De Stripey bronzer en een lipstick in de kleur In the buff. Kijk je mee?

Beauty UK lipstick In the buff review 1

Beauty UK lipstick In the buff review 3

Beauty UK

Beauty UK is een Engels cosmeticamerk dat vijf jaar geleden is ontstaan. Het is een familiebedrijf dat graag een vriendelijke werkomgeving creëert zodat ze hun klanten zo goed mogelijk kunnen bedienen. Een mooie insteek! Het merk is in Nederland niet in de winkel te koop, maar wel online. Gelukkig maar, want dit merk is ontzettend budgetvriendelijk!

De lipstick die ik ontving is de kleur In the buff, een mooie, koraalroze kleur. Hij heeft een glanzende, verzorgende finish, maar is daarnaast ook nog eens longlasting. Heel fijn, want met glanzende lipsticks is dit wel eens anders!Beauty UK lipstick In the buff review 2

Aan de onderkant van de lipstick kun je zien wat de kleur van de lipstick is. Een leuk detail, zeker als je meerdere lipsticks van Beauty UK zou hebben, kun je precies de juiste kleur eruit pikken. De huls ziet er verder stevig uit en heeft een strakke, matzwarte verpakking.
Beauty UK lipstick In the buff review 4 Beauty UK lipstick In the buff review swatch

De kleur is ontzettend goed gepigmenteerd. Bovenstaande swatch is met één veeg gemaakt en je ziet hoe dekkend de kleur is. Prachtig vind ik hem! Wel is het eventjes wennen als je de lipstick voor het eerst op je lippen aanbrengt, hij geeft namelijk een soort tintelend gevoel af. Pas naderhand ontdekte ik dat de lipstick naar pepermunt rook, wat hoogstwaarschijnlijk betekent dat er iets van mint in de lipstick zit. Ik vind dit zelf niet prettig, maar gelukkig is het gevoel na ongeveer 10 minuten weg. Beauty UK lipstick In the buff review

De lipstick is glanzend, verzorgend en romig, maar ook longlasting! Ik kon zo’n 6 uur genieten van de kleur en dan nog was hij niet verdwenen. Alleen de glans en intensiteit was iets minder geworden. Hij trekt dus behoorlijk in je lippen. Een groot voordeel!
Beauty UK stripey bronzer review 1 Beauty UK stripey bronzer review 2

Dan kom ik aan bij de Stripey bronzer van Beauty UK. Deze heeft me op het eerste gezicht al gelijk betoverd. Wat ziet hij er mooi uit! Ik hou wel van die dessins in bronzers, het geeft me een luxe gevoel en ik vind het gewoon leuk, haha. Beauty UK stripey bronzer review 3

De kleuren zijn allemaal shimmery en lopen van romig wit tot aan lichtroze en bronsachtig bruin. Een mooi kleurenpalet.
Beauty UK stripey bronzer review swatch

De kleuren zou je apart kunnen gebruiken, maar daarvoor vind ik hem iets te zacht gepigmenteerd. Ik denk dat je hier niet een hele goede ooglook mee zou kunnen maken, maar de lichte kleuren zou je eventueel als highlighter kunnen gebruiken. Officieel is hij daar natuurlijk ook niet voor bedoeld en beoordeel ik hem als bronzer.

Beauty UK stripey bronzer review swatch 1

De kleur is vrij koel bruin van kleur. Dit zou hem dan ook perfect maken om mee te shapenBeauty UK stripey bronzer review

Ik heb hier de Stripey bronzer gebruikt om mijn jukbeenderen te shapen. Het effect is mooi en vooral niet te oranje of te warm van kleur. Hij is perfect om je gezicht vorm te geven.

Beauty UK stripey bronzer lipstick in the buff review

Beauty UK is een merk dat mij positief verrast heeft. De lipstick is goed gepigmenteerd, brengt soepel aan en is ook nog eens ècht longlasting. Precies wat ik in een lipstick prettig vind. De kleurkeuze is ook fijn, want er zijn 10 verschillende kleuren waaruit je kunt kiezen. En dat voor maar €3,99 per stuk.

De Stripey bronzer ziet er leuk uit met haar streepjesdessin. Het maakt het daardoor net iets specialer. De kleur is heel geschikt om mee te shapen en je gezicht vorm te geven, zonder dat het er nep uitziet. Hij heeft een kleine shimmer, waardoor je huid er glowy uitziet. Erg mooi!

♥ Beauty UK lipstick €3,99

♥ Beauty UK Stripey bronzer €3,75

Beauty UK is te koop in de webshop van Beauty4sale, een Nederlandse webshop die ook budgetmerken  zoals Sleek, W7, Ecotools en Barry M verkoopt.

Tip! Gebruik de kortingscode 4beauty om te bestellen met 10% korting bij besteding vanaf €10,-.

Ken jij het merk Beauty UK al? 

handwritten-liefs-liset

Deze review bevat producten die beschikbaar zijn gesteld door een bedrijf of merk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.