Review | Rimmel Lasting Finish Colour Rush Balm

Home » Review | Rimmel Lasting Finish Colour Rush Balm

Rimmel Lasting Finish Colour Rush cover def

Een lipbalm met een intense kleur, een langhoudende formule en in een leuke potloodvorm gepresenteerd. Yes please! Toen ik kennis maakte met deze schattige dikkerdjes, werd ik wel heel nieuwsgierig. Want ik ken de potloodvorm natuurlijk wel, maar niet ieder merk is fijn in gebruik of geeft veel kleur af. Tijd om de Rimmel Lasting Finish Colour Rush Balms te testen dus!

Rimmel Lasting Finish Colour Rush cover

Vanaf begin deze maand zijn de Rimmel Colour Rush Balms te koop. Ik heb de kleur Rumour has it en Give me a cuddle. In totaal zijn er zes kleuren te koop. De balms beloven hele fijne dingen:

  • Hydraterende finish
  • Intense kleur
  • Langhoudend

Wat mij betreft een ideale combinatie! Laten we verder kijken.

Rimmel Lasting Finish Colour Rush 100 Give Me A Cuddle

Give me a cuddle is een felle, lichtroze kleur. De punt van het potlood is mooi van vorm, niet te puntig, maar ook zeker niet te rond. Door middel van een draaidopje aan de onderkant kun je het potlood steeds verder omhoog draaien. Heel handig, want zo hoef je niet te slijpen! Wie dat ooit bedacht heeft moet zich schamen, want slijpen op een plastic potlood wil niet mensen! Afijn, het Rimmel Colour Rush systeem is perfect 😀 .

Rimmel Lasting Finish Colour Rush 220 Rumour Has It

Rumour has it is een felle fuchsiakleur. Echt om te knallen! De structuur van de balm is erg fijn in het gebruik. Hij brengt makkelijk aan en voelt lekker zacht aan op je lippen. Geen ‘boter-glijdt-van-je-lippen’-gevoel, maar ook niet stroef. Perfect eigenlijk! Daardoor blijft hij lang zitten, hij staint als het ware op je lippen. En zelfs het ‘stain’-effect is mooi!

Rimmel Lasting Finish Colour Rush swatch

Kijk hoe mooi gepigmenteerd de swatches zijn, yay!

Rimmel Lasting Finish Colour Rush 100 Give Me A Cuddle full face

Give me a cuddle.
Rimmel Lasting Finish Colour Rush 220 Rumour Has It full face

Rumour has it.

Rimmel Lasting Finish Colour Rush 1

Ik ben heel tevreden over de nieuwe Rimmel Lasting Finish Colour Rush Balms. Ze zijn kwalitatief goed en dat komt vooral door de goede pigmentatie en de langhoudende formule. Hier heb je echt wat aan. Je lippen zijn gehydrateerd, hebben een mooie diepe kleur en blijven ook nog eens superlang zitten. I want all colors…definitely!

De Rimmel Lastin Colour Rush Balms zijn te koop bij de drogist voor €9,99.

Ben jij al bekend met deze Colour Balms?

Handwritten dislaimer groot liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.