Review | MAC Cosmetics Snow Ball Mini Lip Gloss kit Nude

Home » Review | MAC Cosmetics Snow Ball Mini Lip Gloss kit Nude

Ja hoor, hier is dan de eerste review uit de MAC Cosmetics Snow Ball collection 2017! Twee weken terug liet ik je zien welke producten er allemaal uit zouden komen (klik hier) en ik bestelde daar drie producten uit. Ik trap vandaag af met de Snow Ball mini lip gloss kit in de kleur Nude!

MAC Cosmetics Snow Ball mini lip gloss kit Nude

De Mini lip gloss kit koos ik in de kleur Nude. Je hebt ze in drie varianten; Pink, Rose en Nude. De drie lipglossjes zitten verpakt in een prachtig, witgouden etuitje die versierd is met een pailletten bezaaid sneeuwballetje. Heerlijke kerstig dacht ik zo.

Zo’n etui is best een uitkomst, want dit is natuurlijk ideaal voor onderweg om je make-up in op te bergen. Even bijwerken en klaar!

Nude

Doe je het etuitje open, dan komen er drie nudekleurige glosses tevoorschijn. Allemaal zeer draagbare kleuren die perfect zouden passen bij een wat zwaardere ooglook. En niet te vergeten; deze zijn heel makkelijk opnieuw aan te brengen zonder spiegeltje. Ook wel fijn!

De MAC Cosmetics Snow Ball mini lip gloss kit Nude bestaat uit drie tinten. Van links naar rechts zie je:

♥ Below Freezing (cremesheen) – light beige with pink pearl 

♥ Winter Warmer (cremesheen) – mid-tone brown nude 

♥ Iced Over (vamplify) – rose gold copper

Ze glanzen allemaal prachtig! Below Freezing is duidelijk transparant met een bom aan glitters. Winter Warmer is een donkere nudekleur die best veel pigment afgeeft. Deze kun je ook gewoon overdag dragen. Erg mooi! Als laatste zie je de bruin/gouden Iced Over die ook al zoveel kleur afgeeft. Hij is dekkend en heeft echt een feestelijke kleur.   

Below Freezing geeft mijn lippen glans, maar ook een tikkeltje een koele kleur.

Winter Warmer is duidelijk aanwezig. Een mooie donkere, oudroze kleur!

Iced Over is er eentje waar je van moet houden. Het mooiste is het denk ik als je een iets lichtere huidskleur hebt dan ik of juist donkerder. Dit omdat ik het contrast te weinig zie met mijn eigen huidskleur. Misschien moet ik er een wat donkerdere lippotlood onder dragen, dan kan natuurlijk ook! Toch heeft hij ook wel weer wat. Het is in ieder geval een bijzondere kleur en finish.

De MAC Cosmetics Snow Ball mini lip gloss kit Nude kost €29,50 en is een prachtig setje die je overal bij kunt dragen. De MAC Snow Ball collectie is vanaf vandaag te koop bij alle MAC verkooppunten en via hun webshop.

Wat vind jij van deze collectie? En wat vind je van de Mini lip gloss kit in Nude?

 

Liefs Liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.