NYC Expert Last Lip Lacquer

Home » NYC Expert Last Lip Lacquer

NYC Expert Last Lip Lacquer Bare Brooklyn en Bare Brooklyn review 1

De stad New York neemt alleen genoegen met perfectie en daarom is er de nieuwe NYC Expert Last Lip Lacquer. Een intense kleur van een lipstick met een lakachtige glans. Super chique en perfecte lippen die normaal gesproken alleen te realiseren zijn met een lipstick én lipgloss. De NYC Lip Lacquer heeft een ongelooflijk intense kleur zodat je zeker opvalt! Ik review vandaag twee kleuren, Turtlebay Toffee en Bare Brooklyn. Kijk je mee?

NYC Expert Last Lip Lacquer collage

NYC Expert Last Lip Lacquer

Rimmel Londen was het eerste make-upmerk wat lip lacquers uitbracht. Een lipgloss met de pigmentatie van een lipstick. Hoe geniaal! Nu, een paar jaar later, hebben tal van merken hun eigen lip lacquer variant. Gelukkig wilde NYC ook meeliften op dit grote succes en maakte haar eigen budget lip lacquer. De prijs van de NYC Expert Last Lip Lacquer is lekker betaalbaar, je legt er namelijk maar €3,49 voor neer. Wat mij betreft een heerlijk prijsje! Ik review twee kleuren, Turtlebay Toffee (rood/bruin) en Bare Brooklyn (roze nudetint). Daarnaast zijn er nog vier andere kleuren, namelijk FiDi Fuchsia (felroze), Central Park Passion (subtiel roze), Big City Berry (stralend frambozenrood), Rockaway Ruby (ultiem rood).

NYC Expert Last Lip Lacquer Bare Brooklyn en Turtle Bay Toffee review 2

Wat zegt NYC zelf over hun NYC Expert Last Lip Lacquer?

Heel eenvoudig Met de professionele applicator zijn de lippen gemakkelijk te definiëren. De lacquer brengt gelijkmatig en moeiteloos aan.

De look en het gevoel van pure luxe Een lacquer boordevol pure kleurpigmenten voor een volle kleur, een fenomenale glans en ultiem comfort de hele dag lang. Een product dat je eerder zou verwachten in een duur warenhuis dan bij de drogist.

Perfecte dekking Een niet te onderschatten kleureffect! Intense, indrukwekkende kleuren die je lippen onderdompelen in een zee van kleur. Ze knallen er gewoon vanaf!

Langdurige schoonheid De NYC Expert Last Lip Lacquer blijft lang zitten zonder kleurverlies. De lacquer loopt niet uit, dus bijwerken is overbodig. Bovendien voelen je prachtige, gekleurde lippen zelfs uren later nog op en top gehydrateerd aan.

Vederlicht Het lichte gevoel van een lipgloss en de intense kleur van een lipstick.

NYC Expert Last Lip Lacquer Bare Brooklyn review 1

Bare Brooklyn is een lichte nudetint met een roze ondertoon. Hij zal prachtig staan bij blondines en de lichte huidtypes. Voor mezelf moet ik altijd uitkijken met dit soort tinten, omdat het bij mij wat ‘fout’ kan staan. We zullen zien!

NYC Expert Last Lip Lacquer Bare Brooklyn review 3

De lip lacquer heeft een sponsapplicator die lekker zacht is. Toch vind ik het werken met een applicator lastig in dit geval, omdat deze lipgloss zo gepigmenteerd is dat je ieder foutje ziet. Nu valt het met de nudekleur wel mee, maar een donkere kleur is een stuk lastiger.

NYC Expert Last Lip Lacquer Bare Brooklyn en Turtle Bay Toffee swatch

Links zie je Bare Brooklyn en rechts is Turtlebay Toffee. Ze zijn ontzettend goed gepigmenteerd, hurraw! De finish is glossy en dekt als een tierelier.
NYC Expert Last Lip Lacquer Bare Brooklyn review 2

Bare Brooklyn is vrij dekkend, maar je lippen schijnen er nog wel een klein beetje doorheen. Zelf vind ik dat helemaal niet erg, dat maakt hem namelijk draagbaarder voor mijn huidskleur. Ik weet niet of het helemaal mijn kleur is, maar ik denk dat lichte huidjes hier wat beter mee wegkomen.

NYC Expert Last Lip Lacquer Turtlebay Toffee review 1

Turtebay Toffee sprak mij gelijk als eerste aan van alle kleuren. Het is een roestbruine kleur waar je van moet houden. Ik vind hem hem in ieder geval supervet, want dit soort kleuren kom je niet vaak tegen bij budgetmerken!NYC Expert Last Lip Lacquer Turtlebay Toffee review 2 NYC Expert Last Lip Lacquer Turtlebay Toffee review 3

Hoe chic is Turtlebay Toffee? Ik snap dat het best een gewaagde kleur is, maar als je iets getint bent of donker haar hebt, is deze kleur echt geweldig! Ik vind hem heel classy en het is echt een kleur voor als je uit eten gaat of op stap gaat. Deze is echt mijn favoriet! Waar Bare Brooklyn meer een kleur is voor de lichte huidjes onder ons, is Turtlebay Toffee perfect voor de brunettes en getinte dames. De NYC Expert Last Lip Lacquer heeft een supergoede pigmentatie, bestaat uit unieke, mooie kleuren en hydrateert je lippen goed. De kwaliteit is prima, hij plakt niet en overleeft zeker een paar uur. Daarna moet je wel even bijwerken om de intensiteit te behouden.

NYC Expert Last Lip Lacquer is nu te koop bij Kruidvat voor €3,49.

Heb jij al ervaring met een NYC Expert Last Lip Lacquer? 

Handwritten dislaimer groot liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.