MAC Viva Glam Rihanna lipstick en lipglass

Home » MAC Viva Glam Rihanna lipstick en lipglass

Het is weer zover! Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en dat betekent dat er er een nieuwe MAC Viva Glam lipstick en lipglass wordt gelanceerd. Lady Gaga, Cyndi Lauper en Nicki Minaj gingen haar al voor en dit jaar schittert Rihanna als spokesperson voor de Viva Glam campagne. De opbrengst van deze collectie gaat volledig naar het  MAC AIDS Fund, dat hulp biedt in de strijd tegen AIDS.

De MAC Viva Glam Rihanna bevat een lipstick en een lipglass. Beide items zijn diep, glanzend rood en wordt beschreven als frosty, blue-red. Een ijzige, blauw-rode kleur met een glanzende finish. De lipglass is creamy red frost. Jummie, dat klinkt goed! De foto’s zien er uit om van te smullen, ik ben echt reuze benieuwd hoe de kleur in het echt uitpakt.

De kleur spreekt mij in ieder geval heel erg aan en ik voorspel dat er velen met mij zullen zijn. De ietwat bleke, paarse kleur van het afgelopen jaar met Nicki Minaj in de hoofdrol vond ik niet erg draagbaar, maar dat lijken deze twee beauty’s wel te zijn!

Vanaf 6 februari kun jij je slag slaan bij de MAC online shop en vanaf 13 februari kun je de Viva Glam Rihanna kopen op de verschillende MAC locaties. De Viva Glam lipstick kost €18,50 en de lipglass kost €17,50.

Ga jij dit jaar een Viva Glam lipstick of lipglass kopen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.