MAC cremesheen glass Richer Lusher

Home » MAC cremesheen glass Richer Lusher
MAC cremesheen glass Richer Lusher

IMG_0107-001

Meneer MAC, wat heeft u toch heerlijke producten. En dan heb ik het hier niet over de McDonalds, waar je van die oh zo lekker franse frietjes kunt scoren. Nee, dit gaat over een heel ander soort kaliber product. Ik heb het over de cremesheen glass van MAC in de kleur Richer Lusher. Ik ben enthousiast, kijk je mee?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De cremesheen glass komt zoals we gewend zijn in een zwart doosje met witte letters. Hier begint voor mij de pret al, want een doosje om een lipgloss vind ik erg luxe.

IMG_0106

Zodra de verpakking er af is, komt er een mooie, doorzichtige huls tevoorschijn met een zwarte dop. Richer Lusher is een cremesheen glass, wat betekent dat dit een crème-achtige gloss is die niet plakt. En dat is superfijn, want als ik ergens niet van houdt is het wel van plakkende lippen waar ieder haartje of vuiltje aan vast blijft plakken.

IMG_0109

De glass, zoals MAC deze lipgloss noemt, heeft een perzikachtige, koraalkleurige tint. Hij is niet helemaal dekkend, maar ook niet heel sheer zoals andere glossjes wel eens kunnen zijn.

IMG_4350

En zie hier het resultaat op mijn lippen. De kleur is levendig, maar niet fel. Eigenlijk precies goed! En hij blijft behoorlijk goed zitten. Een drankje en een klein hapje overleeft hij zeker. Daarnaast plakt hij haast niet en dat vind ik een heel groot pluspunt van dit type lipgloss van MAC. Mede daarom ben ik een grote fan van de cremesheen glass. Echt een aanrader!

MAC cremesheen glass kost €21,- en is te koop bij de MAC Pro Store en de verschillende counters van MAC in de Douglas en de Bijenkorf.

Heb jij ook een lipgloss van MAC in je stash? Wat vind je ervan?

Leave a Reply

Your email address will not be published.