Clinique Chubby Plump & Shine Liquid Lip Plumping Gloss

Home » Clinique Chubby Plump & Shine Liquid Lip Plumping Gloss

Volle lippen om te zoenen? Dat wil iedereen wel toch?! Clinique presenteert een nieuw lid in de Chubby familie, namelijk de Chubby Plump & Shine Liquid Lip Plumping Gloss. Het is een vloeibare lipgloss die je lippen voller, gladder en frisser doet lijken. Ik ben benieuwd!

Chubby Plump & Shine Liquid Lip Plumping Gloss

Zo op het eerste gezicht denk je dat het hier om een nieuwe Chubby stick gaat. Niets is minder waar! Hoewel de stick verdacht veel lijkt op een stick, is het dit keer toch echt de Clinique Chubby Plump & Shine Liquid Lip Plumping Gloss.

Je krijgt de lipgloss uit het tuitje door aan de onderkant draaien. Wees vooral voorzichtig, want je draait er al gauw teveel uit.

De kleur die ik ontving is 06 Jumbo Jem. Een zachtroze, frisse kleur die iedere dag kan. In totaal bestaan er 8 draagbare kleuren, variërend van nudes tot paarstinten en parelmoer. Maar vergeet niet; je lippen krijgen altijd een glossy look. Weg met die matte trend!

Het tuitje waar de lipgloss uitkomt.

De Clinique Chubby Plump & Shine Liquid Lip Plumping Gloss geeft een prachtige, glanzende kleur af. De kleur is frisroze te noemen en staat denk ik haast iedereen mooi.

De lipgloss ruikt vrijwel nergens naar, ik kan het in ieder geval niet ontdekken. De gloss blijft na het aanbrengen ontzettend goed zitten. Ik denk dat ik er in totaal zo’n 3 uur mee vooruit kan. En daar zit dan ook een avondmaaltijd bij in. Best goed toch?

Ook is hij niet zo plakkerig, een supergroot pluspunt. Hij belooft trouwens dat hij je lippen directe en langdurige vochtverzorging geeft, je lippen voller laat lijken en ze een frisse uitstraling geeft.

Hier draag ik niks op mijn lippen.

Hier draag ik de kleur 06 Jumbo Jem.

Conclusie

Aangenaam verrast ben ik door de nieuwe Clinique Chubby Plump & Shine Liquid Lip Plumping Gloss. De kleur 06 Jumbo Jem past perfect bij mij, zeker nu ik met dat warme weer liever lichte kleurtjes draag. De houdbaarheid is prima (zo’n 3 uur) en ik vind hem makkelijk in gebruik.

Is deze gloss nu echt baanbrekend met het effect van vollere lippen? Eerlijk gezegd weet ik niet precies of het bij mij gewerkt heeft doordat ik een roze, glanzende gloss heb opgedaan (optisch grotere lippen) of dat ik daadwerkelijk door de tintelingen in mijn lippen grotere lippen krijg. Over dat laatste ben ik nog een beetje skeptisch, maar het toeval wil dat ik hem de afgelopen tijd non-stop gedragen heb vanwege het mooie nude effect die mij toch wel erg vriendelijk staat.

De Clinique Chubby Plump & Shine Liquid Lip Plumping Gloss kost €21,50 en is nu te koop bij alle Clinique verkooppunten en via www.clinique.nl.

Wat vind jij van de nieuwe Clinique Chubby Plump & Shine Liquid Lip Plumping Gloss?

 

Liefs Liset

 

Het product in dit artikel is ter beschikking gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.