Catrice Infinite Shine Gloss – Rose, would you..?

Home » Catrice Infinite Shine Gloss – Rose, would you..?

Catrice Infinite Shine lip gloss Rose, would you review 01

Vandaag heb ik weer eens een heel leuk budgetproduct getest! Al maanden had ik een leuk kleurtje van Catrice op het oog en een tijdje terug kreeg ik hem cadeau. Een lipgloss die belooft niet te plakken, je lippen hydrateert en ook nog eens een fijn prijsje heeft; daar wordt een mens toch blij van? Lees gauw verder wat ik van de Catrice Infinite Shine Lip Gloss vind!

Catrice Infinite Shine lip gloss Rose, would you 02

Catrice Infinite Shine lip gloss Rose, would you 03

Catrice Infinite Shine lip gloss Rose, would you 06

De Catrice Infinite Shine Lip Gloss is niet nieuw in het assortiment. Hij bestaat al een tijdje, maar dat neemt niet weg dat hij enorm populair is. Vooral de kleur Rose, would you..? sprak me enorm aan vanwege de roze nudekleur, die niet al te bleek is. Met mijn warme huid (vaak heb ik de tweede tint van een foundationkleur), moet ik absoluut geen koele kleuren gebruiken. Deze kleur was dan ook perfect!

Catrice Infinite Shine lip gloss Rose, would you 04

De applicator heeft een soort geultje in het midden, waardoor je precies genoeg lipgloss op je lippen kunt aanbrengen om ze volledig te bedekken. Het werkt fijn en prettig.

Catrice Infinite Shine lip gloss Rose, would you 05

Rose, would you..? is het beste te omschrijven als een zachte, koraal/roze kleur die vrij nude is. Snap je hem nog? Het is gewoon een warme nudekleur die goed past bij de iets warmere huid. Maar heb je een lichte huid, dan staat hij je ook zeker!

Catrice Infinite Shine lip gloss Rose, would you 09

De kleur is echt perfect! Ik ben hier zo blij mee. Het geeft je lippen een verzorgd gevoel, maar hij plakt niet. Ik vind dit echt een ultiem nudekleurtje voor mij die niet bleek maakt, maar je juist een fris en zacht effect geeft.

Catrice Infinite Shine lip gloss Rose, would you 08 Catrice Infinite Shine lip gloss Rose, would you review 3

De Catrice Infinite Shine Lip Gloss bevalt me heel goed! Er zijn een hoop kleuren te koop, maar ik heb mijn hart verloren aan de kleur Rose, would you..? Dit is een heel fijn kleurtje als veel nudetinten je te kil of bleek maken. Dit is hem echt hoor! Daarnaast plakt hij niet, laat hij je lippen verzorgd aanvoelen en blijft hij zo’n twee uur goed zitten. Natuurlijk is het even bijwerken na een maaltijd – het is en blijft een lipgloss – maar ik moet zeggen dat hij goed blijft zitten voor zijn genre. Deze ga ik nog heel veel dragen!

De Catrice Infinite Shine Lip Gloss is te koop bij Kruidvat en Trekpleister voor €2,99.

Wat is jouw favoriete lipgloss?

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.