Babor Cosy Colours Ultra Shine Lipgloss en Ultra Soft Lip Colour

Home » Babor Cosy Colours Ultra Shine Lipgloss en Ultra Soft Lip Colour

Babor Ultra shine lip colour 20 absolute nude en Ultra soft lip colour 41 cosy mauve review 2

De ene na de andere wintercollectie dient zich aan en dit keer is het de beurt aan de Babor Cosy Colours collectie. Het is een zachte en behaaglijke collectie met zacht mauve, fijn grijs, warm bruin of middernachtsblauw. Alsof het een heerlijk behaaglijke wintermiddag is. Ik review uit deze collectie de Babor Ultra Shine Lip Gloss en Ultra Soft Lip Colour, kijk je mee?

Babor Ultra shine lip colour 20 absolute nude en Ultra soft lip colour 41 cosy mauve review 1

Babor Ultra Shine lip gloss 20 Absolute nude review 1

Ultra Shine Lip Gloss in 20 Absolute nude – €20,-

Laat ik eerst beginnen met de verpakking, die ik helemaal fantastisch vind. Een mooi goud doosje, die als een soort glinsterend ijs (maar dan goud, haha) naar je schittert. Hierin zit ook de lipgloss, die misschien nog wel mooier is qua verpakking. De lipgloss zelf heeft namelijk een rechthoekig uiterlijk en straalt één en al luxe uit met haar matte, goudkleurige dop.

De Babor Ultra Shine Lip Gloss is een glanzende gloss, die niet plakt. Absolute nude is een kleur die niet heel licht van kleur is, maar juist een warme, oudroze tint heeft. Dat maakt het extra geschikt voor de iets getinte dames onder ons. Ik kan zelf niet te lichte kleuren dragen omdat het me behoorlijk bleek maakt.

Babor Ultra Shine lip gloss 20 Absolute nude review 2

Babor Ultra Shine lip gloss 20 Absolute nude review swatch 3

De sponsapplicator werkt makkelijk en het aanbrengen is ook een makkie. De gloss voelt niet heel transparant of licht aan, maar juist iets dikker en voller. Hierdoor blijft hij ook goed zitten.

Babor Ultra Shine lip gloss 20 Absolute nude review 5

Absolute nude is echt een prachtige kleur voor overdag of als je een heftige ooglook draagt en hem graag in balans wilt brengen met een zachte, warme kleur.

Babor Ultra soft lip colour 41 Cosy mauve review 1

Babor Ultra soft lip colour 41 Cosy mauve review 2

Babor Ultra Soft Lip Colour in 41 Cosy Mauve – €22,-

En dan dit prachtige pareltje. Deze Babor Ultra Soft Lip Colour is in de huls al een lust voor het oog. En ook erg bijzonder! Hij ziet er niet standaard uit en mijn eerste vraag was dan ook hoe ik deze huls nu open moest maken? Na wat proberen van mijn kant, kwam ik erachter dat ik hem gewoon bij het ‘knopje’ naar boven moest trekken. Heel simpel dus.

Babor Ultra soft lip colour 41 Cosy mauve review 3

Babor Ultra soft lip colour 41 Cosy mauve review 4

De Lip Colour is te koop in de kleur 41 Cosy mauve. Dit is een zachte mauve kleur met een tintje berry erin. Heel erg mooi voor de winter! De lipstick is crèmeachtig en zou samen smelten met je lippen.
Babor Ultra soft lip colour 41 Cosy mauve review 5

Cosy mauve zit een beetje tussen lichtjes glanzend en mat in. Een fijne finish wat mij betreft.
Babor Ultra soft lip colour 41 Cosy mauve review 6

De Ultra Soft Lip Colour voelt lekker zacht aan op mijn lippen en geeft een goede pigmentatie af. En daarnaast vind ik dit echt een kleurtje voor mij :).

Babor Ultra shine lip colour 20 absolute nude en Ultra soft lip colour 41 cosy mauve review 3

De Babor Cosy Colours collectie heeft me positief verrast. De Ultra Shine Lip Gloss in Absolute nude is een mooie nudekleur met een oudroze tint. Hij is perfect voor dagen dat je kiest voor een basic look en daarnaast plakt hij niet.

De Ultra Soft Lip Colour in Cosy mauve is echt een fijn herfstkleurtje. Hij brengt makkelijk aan, dekt prima en blijft goed zitten. Na een maaltijd werk ik hem wel even bij om de intensiteit goed te houden. En ik hou van deze kleur!

De Babor Cosy Colours collectie is te koop in de webshop van Baborbeautyshop.

Wat vind jij van deze nieuwe Babor lipproducten? 

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat producten die ter beschikking zijn gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.