Yves Rocher Kabuki kwast en Tweezijdig Smokey eyes penseel

Home » Yves Rocher Kabuki kwast en Tweezijdig Smokey eyes penseel

Yves Rocher penseel kabuki en tweezijdig smokey eyes penseel review 1

Ik ben dol op kwasten. Goede kwasten welteverstaan. Want make-up aanbrengen zonder goede tools in huis te hebben, daar kan ik niks mee! Ze moeten vooral lekker zacht zijn, maar ook voldoende stevigheid bieden om product op te kunnen pakken en aan te brengen. Vandaag review ik twee kwasten van Yves Rocher waar ik heel benieuwd naar ben. De Penseel Kabuki en het Tweezijdig Smokey eyes penseel.

Yves Rocher penseel kabuki review 1

Yves Rocher penseel kabuki – €12,-

Nog niet eerder heb ik kwasten van Yves Rocher gebruikt. Ik was er dan ook reuze benieuwd naar! Deze kabuki kwast is gemaakt van natuurlijke haren en kun je gebruiken voor het gelijkmatig aanbrengen van losse poeder en bronzer voor een zomers effect.

Volgens Yves Rocher kun je door de vorm van de kwast de losse make-uppoeder op een perfecte wijze aanbrengen. De stevige, zachte haren brengen de make-up op zachte wijze aan en zorgen voor een perfecte dekking en een natuurlijke egale teint. Dat klinkt goed toch?

En ook een pluspunt: de speciaal ontwikkelde kwastvorm en de kwaliteit van de dichte, fijne haren zorgen ervoor dat de make-up de huid egaliseert. Daarnaast is het een fijn formaatje voor het bijwerken van je make-up.

Yves Rocher penseel kabuki review4

De kabuki kwast is compact, maar heeft toch genoeg ruimte tussen de haartjes om losse poeder en gezichtspoeder niet te cakey en droog aan te brengen. Hij verdeelt je poeder of bronzer lekker luchtig, waardoor je een natuurlijk resultaat krijgt. Deze is fijn!

Yves Rocher penseel kabuki en tweezijdig smokey eyes penseel review 3

Yves Rocher Tweezijdig smokey eyes penseel – €12,-

Dit penseel is volgens Yves Rocher speciaal bedoeld om smokey eyes mee te creëren. En het beloofd dat het met deze kwast nooit kan mislukken. Gewaagde uitspraak! “Het resultaat is nauwkeurig en intens, als van een professionele make-up artist!”. Aldus Yves Rocher.

Ik ben hier heel benieuwd naar, want zo op het eerste gezicht lijkt mij een applicator niet fijn. Maar ik heb dit al in jaren niet meer gebruikt, dus opnieuw proberen maar! En eigenlijk is het natuurlijk wel heel slim bedacht om twee kwasten in één te ontwikkelen.

Yves Rocher penseel kabuki review 2

Het oogschaduwkwastje is verrassend fijn. Heel fijn! Hij pakt de oogschaduw goed op en hij is enorm zacht. Ik gebruik hem nu iedere dag en hij doet zeker niet onder voor mijn oude, vertrouwde favoriete kwast die ik normaal gesproken gebruik. Yves Rocher penseel kabuki review 3

Met de applicator wist ik eerst even niet zo goed raad, maar ik vind hem perfect voor het smudgen (zachter maken) van harde lijnen. Zo gebruik ik hem nu om oogschaduw onder mijn oog aan te brengen en om een potloodrandje op mijn bewegend ooglid te vervagen. En ja, ook smokey eyes maken met dit penseel gaat prima doordat je er twee dingen mee kunt doen: oogschaduw aanbrengen en vervagen.

Yves Rocher penseel kabuki en tweezijdig smokey eyes penseel review 2

De Yves Rocher kwasten hebben mij aangenaam verrast! Ik ben erg onder de indruk van het Tweezijdig smokey eyes penseel doordat hij zo fijn mijn oogschaduw aanbrengt. En daarnaast is de applicator een fijne bijkomstigheid om harde lijntjes van oogpotlood te vervagen of oogschaduw onder je oog aan te brengen.

Het Penseel Kabuki – zoals het officieel genoemd wordt – is luchtig en brengt gezichtspoeder of bronzer op een natuurlijke manier aan. Ook fijn: beide kwasten zijn super zacht, heerlijk!

♥ Penseel Kabuki -€12,- ♥ Tweezijdig Smokey eyes penseel – €12,-

Yves Rocher is te koop in hun eigen webshop.

Gebruik jij kwasten van Yves Rocher? Wat is jouw ervaring ermee?

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.