Goedkope dupe voor de Real Techniques setting brush?

Home » Goedkope dupe voor de Real Techniques setting brush?

Real Techniques setting brush dupe review 3

Al jaren gebruik ik mijn vertrouwde Real Techniques setting brush. Hij is geweldig om poeder onder je ogen aan te brengen en soms pak ik mijn neusbrug en kaak ook even mee omdat die plekjes wat vetter zijn. Destijds kocht ik deze kwast in een Engelse webshop omdat hij toen nog niet in Nederland te koop was. Toen ik Ebay weer eens doorzocht op leuke koopjes, kwam ik wel een hele bekende kwast tegen. Yep, de setting brush, maar dan vele malen goedkoper!

Real Techniques setting brush dupe review 1

Dit is de kwast die zo enorm lijkt op de originele Real Techniques setting brush. De echte is wat minder fel van kleur en ook de afronding van de kwast zelf is wat anders. Maar verder houden ze hetzelfde principe aan van een zwart handvat, een knalroze hals en een fluffy kwastje met wit uiteinde.

Real Techniques setting brush dupe review 3

Links zie je de dupe van Ebay en rechts de originele Real Techniques (RT) setting brush.

Real Techniques setting brush dupe review 2

De dupe kwast ziet er verder prima uit. Een mooie hals (wel een iets minder stevig zwart onderkantje) en een zacht kwastje bovenop.
Real Techniques setting brush dupe review 4

De dupe is wat minder rond afgesneden zoals je ziet. De RT kwast heeft een mooie, ronde afwerking (en is een beetje vies, oeps) en ook naar beneden toe zijn de haartjes korter. De dupe is iets rechter afgesneden en maakt hem daardoor wat steviger dan de origele RT kwast. Real Techniques setting brush dupe review 5

Vanaf de zijkant kun je het nog beter zien: links is de dupe waarbij de bovenkant rechter is afgesneden. Rechts zie je de RT kwast die aan alle kanten rond is. Daardoor past hij ook perfect in de holte van de huid onder je ogen en gebruik is deze maar al te graag.

Is de Ebay kwast een echte dupe? Nee, dat niet. Wel is hij lekker zacht en doet hij prima zijn werk als mijn Real Techniques setting brush vies is en gewassen moet worden. Heb ik een voorkeur voor één van de twee? Absoluut. Ik ga toch nog steeds voor de real deal: mijn geliefde Real Techniques setting brush!

Mocht je nieuwsgierig zijn naar de dupe, dan kun je die bestellen via Ebay voor €0,94 inclusief verzenden. Koopje!

Wat is jouw favoriete kwast om onder je ogen poeder mee aan te brengen?

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.