Trendtips voor jouw badkamer

Home » Trendtips voor jouw badkamer

Sanitair totaal trend tips voor badkamer cover

Interieur is altijd onderhevig aan trends. Na een aantal jaar wil ik vaak wel weer iets anders met mijn woonkamer en ga ik aan de slag met nieuwe accessoires. Maar niet alleen je living room kan zo nu en dan een upgrade gebruiken, ook je badkamer kun je een opfrisser geven! Ik geef je inspiratie en trendtips voor de badkamer.

abduzeedo.com

Houtelementen

Een trend die je steeds meer ziet komen is dat er natuurlijke materialen gebruikt mogen worden. Was het eerst vrij steriel en strak, nu mag de natuur echt gecombineerd worden met de strakke vormen van je badkamer. Zo kan het heel erg leuk zijn om een houten plank als leesplankje over het bad heen te leggen zodat je alle nodige spulletjes bij de hand hebt. Eigenlijk lijkt het net alsof je in een soort bootje zit, hoe leuk is dat? Een houten krukje gebruik je om je schone kleding op te leggen, superhandig!

Natuurlijk mogen plantjes ook niet ontbreken. Dat geeft de ruimte frisheid en sfeer, maar vooral rust. En dat kun je wel gebruiken na een lange dag werken!cknd.co

Styleathome.com

Inloopdouche

Een ouderwets douchegordijn is allang niet meer van deze tijd. Hoewel ik in mijn studententijd nog zo’n onhandig ding had hangen, nu wil ik echt niet meer zonder zo’n glazen douche. En dat hoeft helemaal niet een hokje te zijn van 1m bij 1m. Nee hoor, geef mij maar een lekkere grote ruimte waar je – desnoods met z’n tweeën – lekker onder kunt douchen. Heerlijk! Het oogt een stuk ruimtelijker en het geeft je een soort Spa-gevoel. En zo’n designeruitstraling kan natuurlijk ook geen kwaad. Dit oogt luxe! Ik vind bovenstaande inloopdouches dan ook om van te dromen.
roomfortuesday.com

notebook.vitazko.com

Kies voor mooie tegels en mozaïeken

Om je badkamer net even dat extraatje te geven en een bijzondere en eigen touch te creëren, kun je kiezen voor tegels of een mooie mozaïekprint. Je kunt misschien denken dat dit je badkamer heel druk zou maken, maar als je er voor kiest om alleen de vloer of één muur te doen, kan het heel goed in balans zijn. Ik vind dit altijd zo’n mooi effect geven! Zelf vind ik het superleuk om rond te snuffelen in de winkel voor mooie dessins, maar je vindt ook heel erg mooie tegels online en dan heb je vaak net wat meer keuze.

frenchbydesignblog.com

Accessoires en een persoonlijke touch

Tot slot kan ik je mee geven dat het gebruik van kleine accessoires en persoonlijke items je sanitair echt tot een persoonlijk plekje maakt. Als je de ruimte hebt, zou ik zeker een mooi make-uphoekje maken waar jij je op kunt maken en je haar kunt doen. Zo heb je alles bij de hand en kun je met één badkamersessie gedoucht, aangekleed, gekapt en gemake-upt zijn! En vergeet vooral niet te ontspannen in je eigen, fijne badkamertje!

Heeft jouw badkamer een specifieke stijl?

handwritten-liefs-liset

Bron foto’s: abduzeedo.com, cknd.co, frenchbydesignblog.com, Inrichting-huis.com, notebook.vitazko.com, roomfortuesday.com, Styleathome.com. 

Dit artikel is in samenwerking met Sanitairtotaal geschreven.

Leave a Reply

Your email address will not be published.