Tips voor een romantisch avondje met jouw geliefde

Home » Tips voor een romantisch avondje met jouw geliefde

Westwing_Sia_Home_FINAL_1

Of je nu al jaren samen bent of net je nieuwe liefde bent tegen gekomen; het is altijd gezellig om een heerlijk avondje samen te zijn. En dat hoeft echt niet altijd buiten de deur te zijn! Zeker als je een beperkt budget hebt of als je geen oppas voor de kinderen hebt kunnen regelen. Ideaal dus om er thuis een romantische avond van te maken. Vandaag geef ik je tips en inspiratie!

_MG_9708

Maak het gezellig in huis

Natuurlijk spreekt het voor zich dat je er een mooie avond van wil maken. Dat krijg je niet alleen maar door waxinelichtjes aan te steken, maar je kunt je woonkamer (of slaapkamer!) ook een kleine upgrade geven met een mooie kaarsenhouder of lekkere zachte kussens voor op de bank. Een warm en wollig dekentje doet ook wonderen! Zeker als je op een koude winteravond knus tegen elkaar aan wilt kruipen.

Zo heeft Westwing hele leuke interieurspulletjes, waar ik veel inspiratie op doe. Ze hebben items die ik nergens anders tegenkom, maar wel met een luxe designeruitstraling. Als ik daar door de webshop heen scroll, wil ik direct mijn woonkamer een metamorfose geven! En dat kan heel makkelijk omdat ze scherpe prijzen hanteren voor prachtige interieur items.

Recipe2-NL

Liefde gaat door de maag

Als je de tafel mooi hebt gedekt en voor een romantische verlichting hebt gezorgd, ga je natuurlijk je geliefde verrassen met een lekkere maaltijd! Liefde gaat door de maag, dus met een goed verzorgd gerecht zul je je lover verbazen en veroveren voor deze avond. Kies als hoofdgerecht bijvoorbeeld voor taco’s met guacamole en biefstuk. Bereid alle ingrediënten voor en zet alles los op tafel. Zo kunnen jij en je lief aan tafel je eigen taco klaarmaken. Het maakt een avondje super gezellig en je kunt de ingrediënten een beetje delen, hoe romantisch!

Hoe je dit klaarmaakt? Maal de guacamole door de avocado te prakken en deze te mengen met de mayonaise, olijfolie en komijnzaad. Doe dit in een bakje en zet het op tafel. Daarna mix je de ui met balsamico azijn in een bakje en laat dit even intrekken. Smeer vervolgens de tortilla’s in met olijfolie en vouw de tortilla’s dubbel. Verwarm de oven voor op 175 graden en bak ze in ongeveer 5-10 minuten gaar.

De taco’s mogen lichtbruin van kleur zijn. Haal ze uit de oven en laat ze daarna liggen terwijl je de biefstuk bakt. Druppel wat tabasco over de biefstuk en strooi er wat peper over. Bak hem aan beide zijdes en snij de biefstuk daarna in reepjes. De witte kool mag in een bakje en leg de biefstuk mooi op een plankje. Leg de taco’s op een goed opgemaakt bord en zo ben je klaar om je taco’s te maken!
best of poufs_MOOD_Final

Uitbuiken op de bank met een leuke film

Als je je buik rond hebt gegeten en met je liefde lekker hebt bij gekletst, is het tijd om te relaxen op de bank met een romantische film. Natuurlijk is het leuk om voor één van de nieuwste films te gaan, maar misschien is het wel zo romantisch om een oude klassieker te kijken. Bijvoorbeeld één van deze:

♥ Titanic – 1997 ♥ When Harry met Sally – 1989 ♥ Casablanca – 1942 ♥ Ghost – 1990 ♥ Eternal sunshine of the spotless mind – 2004 ♥ 50 First dates – 2004 ♥ Gone with the wind – 1939 ♥ Romeo and Juliet – 1996.

Ik hoop dat je een geslaagde avond zult hebben en dat jij en je geliefde genieten van een romantische en ontspannen avond. Heel veel plezier!

Wat is jouw ultieme romantische ’thuis-blijf-avond’? 

handwritten-liefs-liset

Dit artikel is in samenwerking geschreven met Westwing.

Leave a Reply

Your email address will not be published.