Interieur & home wishlist

Home » Interieur & home wishlist

H&M home favourites winter 2014 cover

Dat het het weer omgeslagen is, hebben we wel gemerkt. Gisteren onweerde en regende het gigantisch, maar gelukkig zat ik heerlijk warm binnen. In de zomer vind ik het leuk om vrolijke, frisse kleuren in het interieur te verwerken, maar nu het steeds guurder weer wordt, snak ik naar warme stofjes en aaibare texturen. Omdat ons huis nog wel wat nieuwe accessoires kan gebruiken, snuffelde ik online wat rond. En ik vond me toch leuke dingen! Dus zie hier: mijn interieurwishlist voor de winter!

Geurkaarsen €7,99 – Niks gezelliger dan kaarsjes aan te steken die heerlijk ruiken. Ik ben heel benieuwd naar deze kaarsjes. Ze zien er zo cozy uit!

Opbergmand €14,99 – Op dit moment is bij ons thuis een kartonnen doos de oudpapierbak. Helaas niet een hele mooi oplossing en daarom ben ik op zoek naar een mooie mand. Deze lijkt me erg handig en ziet er leuk uit!

Sierschaaltje €5,95 – Tsjaa…wat moet je eigenlijk met zo’n schaaltje? Het is zo’n ding waar je van allerlei dingen in kunt doen. Chocolaatjes, paperclips of een lekker stuk zeep van Lush. Ik vind er vast wel een geschikte bestemming voor.

Jacquardgeweven kussenhoes €14,99 – Ik vind deze print echt heel erg tof! Het doet me een beetje denken aan Indianen en het wilde westen, maar heeft ook iets heel basic en gezelligs. Als je dit combineert met rustige kleuren, moet het vast wel goedkomen op onze bruine bank.

Gebreide kussen €19,99 – Dit kussen is meer aaibaar en ik denk dat het heel gezellig staat bij de andere twee kussens met print.

Tweepersoons dekbed €39,99 – En als laatste vind ik mooie dekbedden echt iets toevoegen in de slaapkamer. Het moet wel rustig zijn en niet te kleurrijk of fel en deze past heel goed in dat straatje denk ik. Deze wil ik echt graag hebben deze winter!

Heb jij ook alweer zo’n zin om je huis winterproof te maken? 

Ondertekening Liset handgeschreven

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.