Wonen | Interieur inspiratie

Home » Wonen | Interieur inspiratie

Interieur 2

Fashion en interieur hebben me altijd gefascineerd. Blader ik niet door de nieuwste woonbladen, dan kun je me wel vinden in de Elle met een lekkere, warme kop thee. Het liefste was ik interieurontwerpster geworden, maar gaandeweg is dat toch een beetje vervaagd. Communicatie it is! Dat neemt niet weg dat ik het heerlijk vind om ons huis mooi in te richten, zeker nu we een paar maandjes in een nieuw huis wonen. 

Een paar grote kussens, een fluffly kleedje en een leuk bijzettafeltje in de vorm van een krukje vind ik erg mooi. We hebben de muren wit geverfd met als contrast een pastelgroene muur. Het maakt het geheel wat frisser en het is niet zo kaal. Met accessoires kun je veel doen, zo zoek ik nog een mooie, staande lamp voor in de woonkamer en kunnen we ook nog wel een tweezitsbank of twee fauteuils gebruiken.

pastel_woonkamer

Een open haard vind ik ultiem gezellig in huis, maar gelukkig kun je ook een hoop doen met (geur)kaarsen als je niet over dat vuurtje beschikt. Zo ga ik het liefste langs de Action voor mooie kaarshoudertjes, lantaarns en plankjes waar je lijsten en schilderijen op kunt plaatsen. Ik vind dat zo ontzettend leuk, het geeft je huis iets artistieks en je kunt er ook nog souvenirs op kwijt. Zo kun je al je belangrijke herinneringen bij elkaar zetten. Om inspiratie op te doen kun je lekker bladeren door tijdschriften, maar ik kijk ook graag op de site van VT Wonen. Je kunt daar ook meekijken in iemand zijn huis. Hoe leuk dat?

raam

Op dit moment wonen wij in een gezinswoning, waarbij we – thank god! – een grote zolder op het dak hebben zitten. Helaas zit er geen dakraam in, maar wij willen binnenkort een raam gaan plaatsen zodat we toch wat licht naar binnen kunnen laten vallen en – niet geheel onbelangrijk – de zolder lekker kunnen luchten. Het is nu best donker en ik snak echt naar een raam waar ik naar buiten kan kijken. Ik kan niet wachten om de zolder dan ook aan te pakken en leuk in te richten, met opbergruimte en een logeerplekje. Het is nog een kwestie van plannen, maar we hopen het, voordat de koude winter begint, geplaatst te hebben.

Wat is jouw stijl qua interieur? 

LS

Leave a Reply

Your email address will not be published.