Shoplog Sostrene Grene

Home » Shoplog Sostrene Grene
Shoplog Sostrene Grene

IMG_2240-001

Na zulke goede en leuke verhalen te hebben gelezen over de Sostrene Grene in Groningen, kon mijn tripje naar de Grote Markt niet uitblijven. Vorige week ben ik naar de Sostrene Grene geweest! Ik heb heel wat leuke spulletjes gezien en heb zeker wat mee naar huis genomen. Nieuwsgierig geworden? Kijk gauw verder!

IMG_2247

De Sostrene Grene is echt een walhalla voor mensen die van wonen en DIY’en (Do It Yourself) houden. En de prijzen – wauw – die zijn echt ongelooflijk laag! Als eerste zag ik deze mooie oudblauwe doos met bloemetjes staan. Ik wilde graag een opbergdoos hebben waar ik mijn beginnend postproject spulletjes in kon bewaren. Daar is deze perfect voor.

IMG_2246

Het leuke is dat hij van de binnenkant ook een bloemetjesmotief heeft. So cute!

 Gebloemde doos  €4,79 

IMG_2264

Dit is een notitieblokje met twee kleine uiltjes. De print sprak me gelijk aan en ik nam hem mee.

IMG_2265

Op de achterkant zit een grote magneet, zodat je hem op de koelkast kan plakken. Daar hangt hij nu dus ook! Heel handig als je gelijk op wilt schrijven wat je nog qua boodschappen nodig hebt.

Magnetisch notitieblok – €1,46 

IMG_2253

Oh..deze vond ik zo leuk! Toen ik het blikje alleen al zag was ik verkocht. Ik wist toen nog niet eens wat het was, haha! Maar het zijn…

IMG_2256

…nametags! Hoe leuk is het om dit aan een cadeautje te hangen of mee te sturen in een envelop?

Nametags – €2,74 IMG_2262

Bij Sostrene Grene hebben ze ook allemaal lekkere zeepjes. Dit zijn kleine blokjes zeep in de geuren aardbei en meloen. Heerlijk! Je kunt ze lekker in je kledingkast stoppen of gewoon in je slaapkamer om te pronken.

Klein blokje zeep – €1,44 per stukIMG_2252

Voor onze auto hadden we nog een sleutelhanger nodig en een rolmaatje komt altijd goed van pas. Waar is zo’n ding als je hem nodig hebt? Dus deze ging ook mee in het mandje. Je had hem ook nog in allemaal andere leuke kleurtjes zoals mintgroen, paars en roze.

Rolmaat sleutelhanger €0,64IMG_2267

Wat een leuke ansichtkaarten hebben ze bij Sostrene Grene! Ik nam er een paar mee voor maar €0,45 per stuk. Altijd fijn om wat in huis te hebben.

Ansichtkaarten – €0,45 per stuk

IMG_2249

En als allerlaatste kocht ik een suikerpotje met vintage rand (voordat je denk dat de rand zo vies is, dat hoort zo!). Deze hadden ze ook nog in het crème, blauw en groen.

Roze suikerpotje – €2,46

IMG_2240

En waar moesten deze spulletjes nou allemaal in? Juist ja, in een grote tas van Sostrene Grene zelf. Ook deze waren er in allemaal verschillende kleuren.

Oudroze stoffen draagtas – €0,74IMG_2243

Ik ben erg blij met deze leuke en goedkope aanwinsten! Wat een leuke winkel is dit zeg. Mocht je ooit in Groningen komen, ga lekker eens rondsnuffelen in deze te gekke winkel. Je komt gegarandeerd met een blij gevoel naar buiten!

Ken jij Sostrene Grene al? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.