Mijn plannen voor 2013

Home » Mijn plannen voor 2013
Mijn plannen voor 2013

Life-is-what-happens-to-you-while-you-re-busy-making-other-plans_large

Een heel gelukkig nieuwjaar! Ook al is het vandaag 2 januari, ik hoop dat je een hele fijne jaarwisseling hebt gehad! Waarschijnlijk ben je al weer een beetje bijgekomen van die zware nacht en ben je fris en fruitig aan het nieuwe jaar begonnen. Misschien heb je zelfs al wat goede voornemens gemaakt. Ik doe er zelf niet aan, maar ik vind het wel heel erg leuk om plannetjes te maken voor het nieuwe jaar! Benieuwd naar wat mijn plannen voor 2013 zijn?

Het afgelopen jaar stond voor mij in het teken van projecten afronden. Zo heb ik mijn Bachelor Communicatie gehaald en heb ik een diploma Visagie op zak. Gelukkig heb ik daardoor weer heel veel tijd voor andere dingen en kan ik weer iets meer tijd aan mijn hobby’s besteden. Daarom zal het jaar 2013 voor mij wat meer bestaan uit vrijetijdsbesteding!

1. Fotograferen

tumblr_mfts4pJZN51qgubuzo1_500_large

Fotograferen heeft mij altijd getrokken. Mooie kaders, perspectieven, effecten. Ik vind het reuze interessant! Tijdens mijn studie Communicatie heb ik het vak Fotografie gevolgd en daar begon mijn liefde voor fotografie echt te groeien. Ik had er zoveel plezier in! Dit jaar wil ik dan ook meer met fotograferen bezig zijn en me verdiepen in het bewerken van foto’s, want wat dat betreft ben ik echt een leek.

2. Creatief bezig zijn

13229392624980340_UW6n2q7U_c_large

Van kinds af aan ben ik altijd bezig geweest met het maken en knutselen van spulletjes. Ik heb wel eens etuis en kussentjes gemaakt en maakte mijn eigen broeken korter. De afgelopen 2 jaar ben ik wat meer bezig geweest met het maken van sieraden en dat was leuk! Daarom wil ik dit jaar a lot more DIY’s doen!

3. Een groter huis

tumblr_mft4whOaRs1rcgmdoo1_500_large

Ja, wie wil er nou geen groter huis? Ik wil heel graag een huis met een tuin, want dat lijkt me heerlijk! Momenteel moet ik het doen met een balkonnetje, maar een tuintje is toch wel fijn. Dus in 2013 wil ik heel graag verhuizen naar een ruimer onderkomen!

4. Zangles

tumblr_mfg6dfBhiG1rqwu9mo1_500_large

Nu ben ik niet iemand die ernaar streeft om mee te doen met The Voice of Holland, maar zingen vind ik superleuk! Ik heb vroeger aan toneel/musical gedaan en kon zo genieten van het zingen (en dansen ook trouwens)! Ik zou het leuk vinden om de techniek wat meer onder de knie te krijgen en meerstemmig te zingen, dus zangles ligt in de planning!

5. Naar parijs

paris_large

Parijs blijft een droomstad voor mij. De taal, de architectuur, de mode. Ik ben er ooit geweest toen ik met de middelbare school naar Euro Disney ging, maar dat telt natuurlijk niet ;)! Ik wil Parijs beleven en zien! En ook een beetje shoppen..haha!

6. Blijven bloggen

a16ac122407811e2a9d522000a1fb17d_7_large

Eind november 2012 ben ik begonnen met een eigen blog, iets wat ik al veel eerder had willen doen. Nu ik uiteindelijk mijn blog heb en ook een domeinnaam heb gekocht ben ik helemaal in mijn nopjes! Ik wist niet dat ik er zoveel plezier aan zou beleven en het echt een nieuwe passie van me zou worden. Dus voor 2013 wil ik blijven bloggen en me meer ontwikkelen in het onderhouden en hebben van een blog!

7. Koken

5482694922_2787fd201e_z_large

Eten is een hobby van me. Het is is nog niet aan me te zien, maar ik ben een echte lekkerbek! Van eten kan ik enorm genieten. De smaak, de structuur, de geur..hmm!! Maar wat ik ook leuk vind is het koken van eten. Vooral lekkere hapjes voor tussendoor vind ik echt super om te maken.

Helaas is er te weinig tijd geweest in het afgelopen jaar om lekker te koken. En daarbij, ik heb een kleine keuken, wat het logistiek gewoon niet zo aantrekkelijk maakt om de keuken in te duiken. Maar zoals eerder genoemd: ik wil graag een grotere woning in het komende jaar, laten we er dan ook maar gelijk een grotere keuken bijnemen om in te koken, haha! Dus ik blijf duimen dit jaar :).

8. Concerten bezoeken

tumblr_lvcpaqlPCa1qdfpd9o1_1280_large

Dan ben ik alweer aangekomen aan het laatste plan van mijn lijstje, namelijk meer concerten bezoeken! Ik ben een muziekfreak en vind de sfeer zo tof op concerten. Ik ga helemaal op in de muziek en krijg er echt kippenvel van! Vooral artiesten die nog niet zo bekend zijn, zijn leuk om naartoe te gaan. Soms sta je dan met maar 20 man in een concertzaaltje te genieten van een topartiest! Dus: meer naar concertjes!

Dit waren ze dan allemaal, misschien heb ik je wel op leuke ideeën gebracht!

Heb jij al leuke plannen voor het nieuwe jaar wat je graag wilt realiseren? Let me know!

Leave a Reply

Your email address will not be published.