Is dit de nieuwe trend? Paarse lippen!

Home » Is dit de nieuwe trend? Paarse lippen!

Purple lips lipstick

Ik ben natuurlijk geen trendwachter, maar het lijkt wel of ik ze steeds vaker tegenkom: paarse lippen. Van lichte, lilapaarse kleuren tot aan de diepe, donkere aubergine tinten. Paars vind ik een prachtige kleur, maar je moet wel durven! Daarom ging ik op zoek naar inspiratie en kwam ontzettend mooie foto’s tegen. Kijk je mee?

aubergine lipstick Paarse lippen 3

Hoe mooi zijn diepe, vampy paarse lippen? Het maakt je mysterieus, maar kan je ook heel bleek maken. Een ding is duidelijk, je maakt wel een statement! En check die lilapaarse lippen, dit is haast een ondraagbare kleur, maar ik vind het wel heel tof als je dit durft te dragen. Niet iets wat ik direct zou dragen, maar voor de catwalk of fotoshoots is het wel inspirerend.

ombre paarse lipstick purple pink lipstick

Deze paarse lipstick neigt een beetje naar roze. Hij zit er eigenlijk net tussenin, waardoor hij een stuk draagbaarder is. Ik vind dit een vrolijke kleur!

paarse lippen 1

violet lipstick

En deze neonpaarse lippen zijn ook te gek zeg. Ze zijn eigenlijk een beetje ombre, de zachte paarse loopt over naar een zachtroze tint. Wauw!

Paarse lippen komen dit jaar denk ik steeds meer, als ze er al niet zijn! Ik draag zelf bijvoorbeeld graag Wear Berries van Essence. Een draagbare, paarse kleur! Ook donkerpaarse lipstick vind ik erg mooi, maar dan draag is ze het liefste in de avond. Yeah…I kinda like it!

Bron foto’s: Pinterest

Ik ben wel benieuwd of jij van paarse lipstick houdt? Welke raad je aan? 

Handwritten liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.