Hello Autumn | Waarom ik zo van de herfst hou

Home » Hello Autumn | Waarom ik zo van de herfst hou

Waarom ik van de herfst houd Collage

Ja? Mag het al? Ik zou haast de pepernoten op tafel willen gooien en er met alle cadeautjes van door gaan. Mwah…Sinterklaas duurt nog eventjes, maar van de herfst genieten kan al wel! Het is alweer oktober en dat betekent toch echt dat de herfst zich gaat bemoeien met het weer. En weet je, ik kan daar behoorlijk van genieten. I’ve got the autumn blues! Lees je mee met de 10 redenen waarom ik zo van de herfst houd?

Fashion herfst Collage

♡ 1. Eindelijk kan ik weer leuke kleren aan. Ik moet zeggen dat het najaar toch wel de leukste tijd van het jaar is. Jasjes, vestjes, skinny jeans en leuke laarsje. Ik kan weer lekker combineren en mijn dikke truien aan!

♡ 2. Ik ben gek op chocolade. Als je mij een beetje kent, weet je dat ik iedere dag chocola eet! Ik ben dan ook überblij dat de chocoladekruidnoten weer in de winkels liggen (ook al verplicht ik mijzelf dat ik dit pas vanaf november mag eten) en dat de warme choco MET slagroom volop gedronken mag worden. Ultiem genieten.

♡ 3. Zo cliché, maar dat ik kaarsjes kan aansteken en leuke lampjes, daar ben ik heel gelukkig mee. Het maakt de sfeer in huis en kan niet wachten om met een dekentje op de bank te kruipen en lekker tv te kijken.

♡ 4. Niets knusser dan regen die tegen het raam aantikt. Ik vind het een beschermend en gezellig gevoel dat de regen zich uitstort over de huizen en tuinen. Ik vind het geluid heel ontspannend en wordt spontaan blij als het regent! Silly me.

Halloween coffee indian Collage

♡ 5. De feestdagen maken me intens blij! Ook al vier ik niet echt Halloween en zal alleen Jade waarschijnlijk Sint Maarten lopen, ik kan er wel heel erg van genieten dat er allemaal leuke dagen aankomen. Sinterklaas is natuurlijk het hoogtepunt van de herfst, maar lekker knutselen met Jade vind ik enorm leuk rond deze dagen!

♡ 6. Stampotjes? Doe mij die maar! Heerlijk als de kruidige, warme en rijke gerechten weer gemaakt kunnen worden. De intense en volle smaken vind ik erg lekker en doe er graag een beetje extra jus en kruiden bij.

♡ 7. In de plassen stampen kan natuurlijk ook! Jade maakt het kind weer in mij wakker en vraagt eigenlijk bij iedere regenbui of er ook plassen komen. Haha, ik vind dat zo leuk! Dus laarzen aan en gewoon lekker in de plassen springen.

Dieren herfst Collage

♡ 8. De veranderende natuur vind ik in de herfst het mooiste. Bladeren die geel en bruin worden, de lege takken, de geur van regen en natuurlijk de (niet zo leuke) spinnen die aan je ramen hangen. Iehkss! Toch vind ik de natuur erg mooi in dit seizoen.

♡ 9. Het nieuwe tv-seizoen! In het najaar hebben we geen last van de zomerstop en kun je lekker genieten van alle programma’s en series.

♡ 10. We zijn nu oktober en dat betekent dat langzaamaan de mooiste kerstcollecties binnen druppelen. Ik kan gewoon niet wachten totdat ik een prachtig make-upproduct of limited edition item kan kopen. Lekker wegdromen bij al die mooie plaatjes en dan een product kopen waar je heeeeel erg blij mee gaat zijn!

Wat vind jij het leukste aan de herfst? 

Ondertekening Liset handgeschreven

Leave a Reply

Your email address will not be published.